סלט קינואה קר        

מתכון קיצי קליל ומרענן של ענת ואן דר ואלט - השפית של חברת "שפע קייטרינג"

מוסיפים מלח, שמן זית, עגבנייה, פטרוזיליה קצוצה, בצל ופלפל - ומערבבים
מוסיפים מלח, שמן זית, עגבנייה, פטרוזיליה קצוצה, בצל ופלפל - ומערבבים

רכיבים

1/2 כוס קינואה

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק

עגבנייה, בצל סגול, פלפל צהוב חתוכים לריבועים קטנים

בטטה חתוכה לריבועים קטנים

מעט מלח

לרוטב

4 כפות טחינה

שן שום

לימון

מלח אטלנטי ופלפל

אופן ההכנה

מבשלים את הקינואה במים במשך כ- 15 דקות ומעבירים לקערה.

מטגנים את ריבועי הבטטה בשלוש כפות שמן זית עד שמקבלת קריספיות, ומוסיפים לקערה.

מוסיפים מלח, שמן זית, עגבנייה, פטרוזיליה קצוצה, בצל ופלפל – ומערבבים.

מכינים את  רוטב הטחינה, יוצקים מעל ומגישים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה