רכיבים
1/2 כוס קינואה
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
עגבנייה, בצל סגול, פלפל צהוב חתוכים לריבועים קטנים
בטטה חתוכה לריבועים קטנים
מעט מלח
לרוטב
4 כפות טחינה
שן שום
לימון
מלח אטלנטי ופלפל
אופן ההכנה
מבשלים את הקינואה במים במשך כ- 15 דקות ומעבירים לקערה.
מטגנים את ריבועי הבטטה בשלוש כפות שמן זית עד שמקבלת קריספיות, ומוסיפים לקערה.
מוסיפים מלח, שמן זית, עגבנייה, פטרוזיליה קצוצה, בצל ופלפל – ומערבבים.
מכינים את רוטב הטחינה, יוצקים מעל ומגישים.