סלט קינואה

חומרים ל- 4 מנות (מנה 300 גרם):1.2 ק"ג קינואה מבושלת 160 גרם סלרי אמריקאי פרוס – 4 כפות 160 גרם קשיו קלוי – חופן 200 גרם חמוציות- חופן 60 גרם פטרונענע –מיקס של נענע ופטרוזיליה – 2 כפות (כף נענע וכף פטרוזיליה)15 גרם רוקט – 1 כף 60 מ"ל מיץ לימון- 2 כפות 50 מ"ל שמן זית – 2 כפות 250 גרם קוביות אגס – 2 אגסים גדוליםאופן ההכנה:לבשל קינואה במים רותחים 8 דקות (עד שנפתחת) ולקרר תחת מים.לערבב את כל המרכיבים סמוך למועד ההגשה.

חומרים ל- 4 מנות (מנה 300 גרם):
1.2 ק"ג קינואה מבושלת
160 גרם סלרי אמריקאי פרוס – 4 כפות
160 גרם קשיו קלוי – חופן
200 גרם חמוציות- חופן
60 גרם פטרונענע –מיקס של נענע ופטרוזיליה – 2 כפות (כף נענע וכף פטרוזיליה)
15 גרם רוקט – 1 כף
60 מ"ל מיץ לימון- 2 כפות
50 מ"ל שמן זית – 2 כפות
250 גרם קוביות אגס – 2 אגסים גדולים

אופן ההכנה:
לבשל קינואה במים רותחים 8 דקות (עד שנפתחת) ולקרר תחת מים.
לערבב את כל המרכיבים סמוך למועד ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר