חומרים ל- 4 מנות (מנה 300 גרם):
1.2 ק"ג קינואה מבושלת
160 גרם סלרי אמריקאי פרוס – 4 כפות
160 גרם קשיו קלוי – חופן
200 גרם חמוציות- חופן
60 גרם פטרונענע –מיקס של נענע ופטרוזיליה – 2 כפות (כף נענע וכף פטרוזיליה)
15 גרם רוקט – 1 כף
60 מ"ל מיץ לימון- 2 כפות
50 מ"ל שמן זית – 2 כפות
250 גרם קוביות אגס – 2 אגסים גדולים
אופן ההכנה:
לבשל קינואה במים רותחים 8 דקות (עד שנפתחת) ולקרר תחת מים.
לערבב את כל המרכיבים סמוך למועד ההגשה.