כמויות להכנת 4 מנות
4 יחידות חזה בגריל מן הצומח של טבעול
בגט גדול או לחם לבן טוב
עלים פנימיים משתי חסות ערביות טובות
בצל סגול פרוס דק
1 קופסא אנשובי לקישוט
גבינה קשה מסוג פקוריני
דרסינג קיסר מוכן לפי המתכון
אופן הכנה
את הלחם חותכים לפיסות בינוניות וקולים בתנור חם מאד לצבע זהוב.
מחממים את חזה העוף לפי ההוראות.
קורעים לבבות של חסה לפיסות גדולות ומניחים בקערת ערבוב.
יוצקים בנדיבות רוטב, בוזקים את הקרוטונים ומערבבים.
מחלקים לקערות הגשה
מוציאים את החזה בגריל מהתנור, מניחים על קרש חיתוך וחותכים לרצועות בלי לפרק את הצורה.
מחליקים את הסכין מתחת לחזה בגריל ומעבירים לסלט בצורה המקורית שלו
מניחים 4 – 5 טבעות בצל
מקשטים מעל באנשובי
מגרדים מעל את הגבינה, רצוי בקולפן תפוחי אדמה ומגישים.