החומרים:
500 גרם עלי בייבי
200 גרם אגסים פרוסים לא קלופים (ללא גרעינים)
בצל סגול חתוך
½ סלסלה עגבניות שרי
100 גרם אגוזי מלך מטוגנים קלות בשמן רגיל
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1/4 כוס פורט "הר אודם"
מלח ופלפל שחור
שן שום כתושה
אופן ההכנה:
מערבבים בצלחת הגשה את עלי הבייבי, הבצל, עגבניות שרי, האגסים.
מכינים רוטב לסלט:
מערבבים בכוס שמן זית, חומץ בלסמי, 50 מ"ל פורט "הר אודם", מלח ופלפל שחור, שום.
יוצקים הרוטב על הירקות, ומפזרים את אגוזי המלך המטוגנים.