4 סועדים
מצרכים
200 גרם ראשי קלמרי נקיים
200 גרם טבעות קלמרי
4 עגבניות תמר אדומות
2 בצלים סגולים קטנים
חופן עלי בזיליקום
חופן עלי מיורן
10 כפות שמן זית
מיץ לימון מ 2 לימונים
פוקצ'ה 150 גרם
מלח
פלפל
אופן ההכנה
לחמם מחבת ווק עם חלק מהשמן זית
להקפיץ על אש גבוהה במשך 2 דקות את טבעות וראשי הקלמרי ולהניח בצד
לחתוך את העגבניות לקוביות ואת הבצל לטבעות
לחתוך את הפוקצ'ה למשולשים ולקלות מעט בתנור
לערבב את המצרכים עם הפוקציה והקלמרי, לתבל בשמן זית, מיץ לימון ותבלינים
להגיש בטמפרטורת החדר