סלט קלמרי, עגבניות, בצל ולחם קלוי – טוסטדה קלמרי

4 סועדיםמצרכים200 גרם ראשי קלמרי נקיים200 גרם טבעות קלמרי4 עגבניות תמר אדומות2 בצלים סגולים קטניםחופן עלי בזיליקוםחופן עלי מיורן10 כפות שמן זיתמיץ לימון מ 2 לימוניםפוקצ'ה 150 גרםמלחפלפלאופן ההכנהלחמם מחבת ווק עם חלק מהשמן זיתלהקפיץ על אש גבוהה במשך 2 דקות את טבעות וראשי הקלמרי ולהניח בצדלחתוך את העגבניות לקוביות ואת הבצל לטבעותלחתוך את הפוקצ'ה למשולשים ולקלות מעט בתנורלערבב את המצרכים עם הפוקציה והקלמרי, לתבל בשמן זית, מיץ לימון ותבליניםלהגיש בטמפרטורת החדר

4 סועדים

מצרכים
200 גרם ראשי קלמרי נקיים
200 גרם טבעות קלמרי
4 עגבניות תמר אדומות
2 בצלים סגולים קטנים
חופן עלי בזיליקום
חופן עלי מיורן
10 כפות שמן זית
מיץ לימון מ 2 לימונים
פוקצ'ה 150 גרם
מלח
פלפל

אופן ההכנה
לחמם מחבת ווק עם חלק מהשמן זית

להקפיץ על אש גבוהה במשך 2 דקות את טבעות וראשי הקלמרי ולהניח בצד

לחתוך את העגבניות לקוביות ואת הבצל לטבעות

לחתוך את הפוקצ'ה למשולשים ולקלות מעט בתנור

לערבב את המצרכים עם הפוקציה והקלמרי, לתבל בשמן זית, מיץ לימון ותבלינים

להגיש בטמפרטורת החדר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר