רכיבים
200 גרם גבינת חלומי
שמן זית
1 כף תערובת מוכנה של זעתר מיובש ושומשום
1 כפית דבש
1 כוס עלי ריג'לה (או עלי בייבי אחרים)
10 תאנים בשלות, חצויות
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
פורסים את קוביית הגבינה ל-6 פרוסות.
מחממים במחבת טפלון מעט שמן זית, וצולים את פרוסות הגבינה כ-2 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות.
מערבבים בקערה את הזעתר, הדבש, ו-4 כפות שמן.
מוסיפים את הריג'לה ואת התאנים.
מערבבים ומתבלים במעט מלח והרבה פלפל.
מניחים את הסלט בצלחת הגשה ומעליו את פרוסות הגבינה, ומגישים.