חומרים
תערובת חסות
רוקט
תערובת עלי בייבי
1 בטטה גדולה
שמן לטיגון
שמן זית
בלסמי
100 גרם מיונז
100 גרם גבינת שמנת עיזים
כפית חרדל דיזון חלק
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי שן שום
30 מ"ל מים
פרמז'ן מגוררת
אופן הכנה קראנץ
מקלפים את הבטטה עד לקבלה של רצועות.
מעמידים סיר עם שמן רותח ומטגנים את הבטטה עד לקבלת צבע חום בהיר וכאשר לא מופיעות בועות בסיר.
מניחים את רצועות הבטטה על נייר סופג ומערבבים את העלים בקערה עם קורט מלח.
אופן הכנה רוטב מערבבים רבע כוס חומץ בלסמי ו-שלוש רבעי כוס שמן זית ומפזרים מעל העלים הירוקים.
מערבבים את הרכיבים ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת בתוספת קראנץ' הבטטה.
רוטב בצל – דיפ הבית
מערבבים במעבד מזון את המיונז, החרדל, גבינת השמנת, שום ומים ומוסיפים כף פלפל. את המטבל מומלץ להגיש בצד הסלט.
שמן זית שום
מניחים את שמן הזית עם שיני שום בכלי ועוטפים בנייר אלומיניום. מניחים את הכלי בתנור לחצי שעה בחום של 120 מעלות, עד שהשמן מקבל את טעם של השום.