fbpx

סלט קראנצ'י

חומריםתערובת חסותרוקטתערובת עלי בייבי1 בטטה גדולה שמן לטיגון שמן זית בלסמי 100 גרם מיונז100 גרם גבינת שמנת עיזיםכפית חרדל דיזון חלק חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי שן שום30 מ"ל מים פרמז'ן מגוררת אופן הכנה קראנץמקלפים את הבטטה עד לקבלה של רצועות. מעמידים סיר עם שמן רותח ומטגנים את הבטטה עד לקבלת צבע חום בהיר וכאשר לא מופיעות בועות בסיר. מניחים את רצועות הבטטה על נייר סופג ומערבבים את העלים בקערה עם קורט מלח. אופן הכנה רוטב מערבבים רבע כוס חומץ בלסמי ו-שלוש רבעי כוס שמן זית ומפזרים מעל העלים הירוקים. מערבבים את הרכיבים ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת בתוספת קראנץ' הבטטה. רוטב בצל – דיפ הביתמערבבים במעבד מזון את המיונז, החרדל, גבינת השמנת, שום ומים ומוסיפים כף פלפל. את המטבל מומלץ להגיש בצד הסלט. שמן זית שוםמניחים את שמן הזית עם שיני שום בכלי ועוטפים בנייר אלומיניום. מניחים את הכלי בתנור לחצי שעה בחום של 120 מעלות, עד שהשמן מקבל את טעם של השום.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
תערובת חסות
רוקט
תערובת עלי בייבי
1 בטטה גדולה
שמן לטיגון
שמן זית
בלסמי
100 גרם מיונז
100 גרם גבינת שמנת עיזים
כפית חרדל דיזון חלק
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי שן שום
30 מ"ל מים
פרמז'ן מגוררת

אופן הכנה קראנץ
מקלפים את הבטטה עד לקבלה של רצועות.

מעמידים סיר עם שמן רותח ומטגנים את הבטטה עד לקבלת צבע חום בהיר וכאשר לא מופיעות בועות בסיר.

מניחים את רצועות הבטטה על נייר סופג ומערבבים את העלים בקערה עם קורט מלח.

אופן הכנה רוטב מערבבים רבע כוס חומץ בלסמי ו-שלוש רבעי כוס שמן זית ומפזרים מעל העלים הירוקים.

מערבבים את הרכיבים ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת בתוספת קראנץ' הבטטה.

רוטב בצל – דיפ הבית
מערבבים במעבד מזון את המיונז, החרדל, גבינת השמנת, שום ומים ומוסיפים כף פלפל. את המטבל מומלץ להגיש בצד הסלט.

שמן זית שום
מניחים את שמן הזית עם שיני שום בכלי ועוטפים בנייר אלומיניום. מניחים את הכלי בתנור לחצי שעה בחום של 120 מעלות, עד שהשמן מקבל את טעם של השום.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר