דרגת קושי: קלה.
מתכון פרווה.
זמן הכנה נטו, לא כולל טיגון: כ-12 דקות.
הזמן עד שהמנה מוכנה – ברוטו כולל טיגון 15 דקות
מצרכים:
1 יחידה סטייק טונה אדומה
2 כפות סויה איכותית
2 כפות תערובת תבלינים אסייתית
לסלט:
חופן עלי בייבי
1/2 צנון בינוני
1/4 גזר
חופן קטן של עלי כוסברה
חופן קטן של טבעות בצל ירוק
1/2 כף שמן שומשום
1/2 כף סויה
אופן ההכנה:
משרים את נתח הטונה בסויה כרבע שעה.
צורבים בעדינות על המחבת כ-20 שניות מכל צד.
לצפות את הסטייק בתערובת התבלינים.
מקררים.
מעבירים את מרכיבי הסלט לקערה,
חותכים את הירקות ומתבלים.
מניחים את פרוסות הטונה בצורת מניפה לצד הסלט, ומקשטים בשומשום לבן ושחור.
.
צילום: רוני בלחסן