סלט קר ורענן של טונה אדומה

דרגת קושי: קלה.מתכון פרווה.זמן הכנה נטו, לא כולל טיגון: כ-12 דקות.הזמן עד שהמנה מוכנה – ברוטו כולל טיגון 15 דקותמצרכים:1 יחידה סטייק טונה אדומה2 כפות סויה איכותית2 כפות תערובת תבלינים אסייתיתלסלט:חופן עלי בייבי1/2 צנון בינוני1/4 גזרחופן קטן של עלי כוסברהחופן קטן של טבעות בצל ירוק1/2 כף שמן שומשום1/2 כף סויהאופן ההכנה:משרים את נתח הטונה בסויה כרבע שעה.צורבים בעדינות על המחבת כ-20 שניות מכל צד.לצפות את הסטייק בתערובת התבלינים.מקררים.מעבירים את מרכיבי הסלט לקערה, חותכים את הירקות ומתבלים.מניחים את פרוסות הטונה בצורת מניפה לצד הסלט, ומקשטים בשומשום לבן ושחור..צילום: רוני בלחסן

דרגת קושי: קלה.
מתכון פרווה.
זמן הכנה נטו, לא כולל טיגון: כ-12 דקות.
הזמן עד שהמנה מוכנה – ברוטו כולל טיגון 15 דקות

מצרכים:
1 יחידה סטייק טונה אדומה
2 כפות סויה איכותית
2 כפות תערובת תבלינים אסייתית
לסלט:
חופן עלי בייבי
1/2 צנון בינוני
1/4 גזר
חופן קטן של עלי כוסברה
חופן קטן של טבעות בצל ירוק
1/2 כף שמן שומשום
1/2 כף סויה

אופן ההכנה:
משרים את נתח הטונה בסויה כרבע שעה.
צורבים בעדינות על המחבת כ-20 שניות מכל צד.
לצפות את הסטייק בתערובת התבלינים.
מקררים.
מעבירים את מרכיבי הסלט לקערה,
חותכים את הירקות ומתבלים.
מניחים את פרוסות הטונה בצורת מניפה לצד הסלט, ומקשטים בשומשום לבן ושחור.

.
צילום: רוני בלחסן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר