סלט רשאד ורימונים

מוסיפים את הרימונים והאגוזים. מערבבים בקלילות ובעדינות ומגישים
מתכון של צחי בוקששתר, שף ובעלים רשת מסעדות בלאק, האומר כי זה סלט מסעיר שמרענן את החך ונהדר כתוספת. הרשאד הוא ירק חריף עם טעם של צנונית המופיע בשווקים מראש השנה

מצרכים ל-6 מנות

2 צרורות של רשאד טרי

2 צרורות של בצל ירוק

2 רימונים גדולים מפורקים

או 200 גרם גרגרי רימון

200 גרם אגוזי מלך קלופים

6 כפות שמן זית משובח

6 כפות מיץ לימון טרי

מלח גס

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה

משרים את הרשאד במי מלח, שוטפים במים נקיים ומנערים מהמים.

חותכים גס, ממש בכמה אבחות של הסכין.

חותכים את הבצלים הירוקים לחתיכות באורך 4 ס"מ.

את החלק הלבן שומרים לשימוש אחר.

קולים את האגוזים על מחבת יבשה וממליחים קצת.

מערבבים את מיץ הלימון בשמן הזית, רוטב הצ'ילי והסלט עצמו.

מוסיפים את הרימונים והאגוזים.

מערבבים בקלילות ובעדינות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר