סלט רשאד ורימונים

מתכון של צחי בוקששתר, שף ובעלים רשת מסעדות בלאק, האומר כי זה סלט מסעיר שמרענן את החך ונהדר כתוספת. הרשאד הוא ירק חריף עם טעם של צנונית המופיע בשווקים מראש השנה

מוסיפים את הרימונים והאגוזים. מערבבים בקלילות ובעדינות ומגישים
מוסיפים את הרימונים והאגוזים. מערבבים בקלילות ובעדינות ומגישים

מצרכים ל-6 מנות

2 צרורות של רשאד טרי

2 צרורות של בצל ירוק

2 רימונים גדולים מפורקים

או 200 גרם גרגרי רימון

200 גרם אגוזי מלך קלופים

6 כפות שמן זית משובח

6 כפות מיץ לימון טרי

מלח גס

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה

משרים את הרשאד במי מלח, שוטפים במים נקיים ומנערים מהמים.

חותכים גס, ממש בכמה אבחות של הסכין.

חותכים את הבצלים הירוקים לחתיכות באורך 4 ס"מ.

את החלק הלבן שומרים לשימוש אחר.

קולים את האגוזים על מחבת יבשה וממליחים קצת.

מערבבים את מיץ הלימון בשמן הזית, רוטב הצ'ילי והסלט עצמו.

מוסיפים את הרימונים והאגוזים.

מערבבים בקלילות ובעדינות ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה