סלט שווארמה עם עלי בייבי ופיצוחים

חומרים ל- 4 מנות:1 מגשית שווארמה אמיתית של "מאמא עוף"4 כפות גרעיני דלעת קלופים4 כפות גרעיני חמניות קלופים2 כפות שמן זית10 משמשים יבשים או 6 תאנים יבשות1/2 בצל סגול פרוס לרצועותלרוטב:מיץ מ-1 לימון גדול1 כפית דבשקורט מלחקורט פלפל צ'ילי יבש1 חבילה עלי "בייבי" צעירים שטופים (150 גרם)אופן ההכנה:קולים את גרעיני הדלעת והחמניות במחבת בתוספת חצי כפית שמן.שוטפים את המשמשים היבשים או התאנים וחותכים לרצועות דקות מאורכות.מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה קטנה.מחממים מחבת על אש גבוהה. מוסיפים כפית שמן ואת השווארמה. מכסים ומטגנים למשך דקה.בקערה גדולה מערבבים את העלים עם הפיתוחים הקלויים, המשמשים והרוטב. מצרפים את השווארמה, מערבבים ומגישים מיד.

חומרים ל- 4 מנות:
1 מגשית שווארמה אמיתית של "מאמא עוף"
4 כפות גרעיני דלעת קלופים
4 כפות גרעיני חמניות קלופים
2 כפות שמן זית
10 משמשים יבשים או 6 תאנים יבשות
1/2 בצל סגול פרוס לרצועות
לרוטב:
מיץ מ-1 לימון גדול
1 כפית דבש
קורט מלח
קורט פלפל צ'ילי יבש
1 חבילה עלי "בייבי" צעירים שטופים (150 גרם)

אופן ההכנה:
קולים את גרעיני הדלעת והחמניות במחבת בתוספת חצי כפית שמן.
שוטפים את המשמשים היבשים או התאנים וחותכים לרצועות דקות מאורכות.
מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה קטנה.
מחממים מחבת על אש גבוהה. מוסיפים כפית שמן ואת השווארמה. מכסים ומטגנים למשך דקה.
בקערה גדולה מערבבים את העלים עם הפיתוחים הקלויים, המשמשים והרוטב. מצרפים את השווארמה, מערבבים ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר