סלט שוק עם גבינה וסומק

מתכון של השפים ארז גולקו ושלומי נבון עבור חוות דרך התבלינים מבית לחם הגלילית לסלט שבא לרענן את תפריט הפשטידות והפסטות של חג השבועות

מערבבים את כל הירקות בקערה עם סומק, קורט מלח, קורט פלפל שחור ושמן זית. בוצעים את הסנט מור בצורה חופשית וגסה מעל ומגישים. צילום הדס ניצן
מערבבים את כל הירקות בקערה עם סומק, קורט מלח, קורט פלפל שחור ושמן זית. בוצעים את הסנט מור בצורה חופשית וגסה מעל ומגישים. צילום הדס ניצן

מצרכים

1 גליל גבינת סנט מור

1 סברס קלוף

3 שסק

1 פילה של לימון

12 עלים של חובזה

12 יחידות במיה

3 צנוניות

שמן זית

1/2 כפית סומק

מלח ופלפל שחור

 אופן ההכנה

צורבים את הבמיה במחבת עם מעט שמן זית.

מוציאים את הגרעינים מהשסק.

חותכים את השסק והסברס לקוביות גסות.

מפלטים לימון אחד.

חותכים דק את הצנוניות.

על המנגל צורבים את גליל הסנט מור כדקה מכל צד, כך שכל הגליל יעבור חימום.

מערבבים את כל הירקות בקערה עם סומק, קורט מלח, קורט פלפל שחור ושמן זית.

הגשה

מעבירים לצלחת הגשה.

בוצעים את הסנט מור בצורה חופשית וגסה מעל, ומגישים.

חוות דרך התבלינים






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה