סלט שוק עם גבינת סנט מור וסומק

מעבירים את הסלט לצלחת הגשה ובוצעים את הסנט מור באופן חופשי וגס מעל
מתכון של השפים ארז גולקו ושלומי נבון ל"חוות דרך התבלינים", שנועד לרענן את ארוחות חג השבועות העשירות במאכלים על בסיס חלב

מצרכים

1 גליל גבינת סנט מור

1 סברס

3 שסק

1 פילה של לימון

12 עלים של חובזה

12 יחידות במיה

3 צנוניות

שמן זית

1/2 כפית סומק

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה

צורבים את הבמיה במחבת עם מעט שמן זית.

מוציאים את הגלעינים מהשסק, וחותכים לקוביות גסות את השסק והסברס.

מפלטים לימון אחד.

חותכים דק את הצנוניות.

על המנגל צורבים את גליל הסנט מור, כדקה מכל צד כך שכל הגליל יעבור חימום.

מערבבים את כל הירקות בקערה עם סומק, קורט מלח, קורט פלפל שחור ושמן זית.

מעבירים לצלחת הגשה, ובוצעים את הסנט מור באופן חופשי וגס מעל.

 

"חוות דרך התבלינים" חוגגת השנה בפעם ה-11 את חג הביכורים בפסטיבל הקולעים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר