סלט שוק עם גבינת סנט מור וסומק

מתכון של השפים ארז גולקו ושלומי נבון ל"חוות דרך התבלינים", שנועד לרענן את ארוחות חג השבועות העשירות במאכלים על בסיס חלב

מעבירים את הסלט לצלחת הגשה ובוצעים את הסנט מור באופן חופשי וגס מעל
מעבירים את הסלט לצלחת הגשה ובוצעים את הסנט מור באופן חופשי וגס מעל. צילום הדס ניצן

מצרכים

1 גליל גבינת סנט מור

1 סברס

3 שסק

1 פילה של לימון

12 עלים של חובזה

12 יחידות במיה

3 צנוניות

שמן זית

1/2 כפית סומק

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה

צורבים את הבמיה במחבת עם מעט שמן זית.

מוציאים את הגלעינים מהשסק, וחותכים לקוביות גסות את השסק והסברס.

מפלטים לימון אחד.

חותכים דק את הצנוניות.

על המנגל צורבים את גליל הסנט מור, כדקה מכל צד כך שכל הגליל יעבור חימום.

מערבבים את כל הירקות בקערה עם סומק, קורט מלח, קורט פלפל שחור ושמן זית.

מעבירים לצלחת הגשה, ובוצעים את הסנט מור באופן חופשי וגס מעל.

 

"חוות דרך התבלינים" חוגגת השנה בפעם ה-11 את חג הביכורים בפסטיבל הקולעים

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה