סלט שוק תאילנדי

(4 סועדים)חומרים לסלט:2 כוסות אטריות שעועית מבושלות לפי הוראות יצרן2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקותחצי חבילה נבטיםחופן בצל ירוק קצוץ21 חופן עלי כוסברה שלמים1 מנגו חתוך לרצועותשומשום לבן לקישוטבוטנים קלויים לקישוטחומרים לווינייגרט תאילנדי:2 יח' מלפפון2 שיני שוםכף ג'ינג'ר קצוץ1/2 כוס חומץ1/4 כוס סוכרחופן בצל ירוק1/2 חופן נענע1/2 חופן כוסברה3/4 כוס מים1 כף מלח שטוחה1 פלפל צ'ילי אדוםאופן ההכנה:טוחנים את כל מרכיבי הרוטב בבלנדר. מתבלים את האטריות והשעועית ברוטב הווינגריט ומניחים כמצע על הצלחת. בונים את הסלט שכבה אחרי שכבה: קודם את האטריות, לאחר מכן מזלפים 4 כפות מהרוטב, מניחים את רצועות המנגו ומקשטים עם שומשום ובוטנים. מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, רח' פלימן 8, 04-6668080

(4 סועדים)

חומרים לסלט:
2 כוסות אטריות שעועית מבושלות לפי הוראות יצרן
2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
חצי חבילה נבטים
חופן בצל ירוק קצוץ
21 חופן עלי כוסברה שלמים
1 מנגו חתוך לרצועות
שומשום לבן לקישוט
בוטנים קלויים לקישוט

חומרים לווינייגרט תאילנדי:
2 יח' מלפפון
2 שיני שום
כף ג'ינג'ר קצוץ
1/2 כוס חומץ
1/4 כוס סוכר
חופן בצל ירוק
1/2 חופן נענע
1/2 חופן כוסברה
3/4 כוס מים
1 כף מלח שטוחה
1 פלפל צ'ילי אדום

אופן ההכנה:
טוחנים את כל מרכיבי הרוטב בבלנדר.
מתבלים את האטריות והשעועית ברוטב הווינגריט ומניחים כמצע על הצלחת.
בונים את הסלט שכבה אחרי שכבה: קודם את האטריות, לאחר מכן מזלפים 4 כפות מהרוטב, מניחים את רצועות המנגו ומקשטים עם שומשום ובוטנים.

מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, רח' פלימן 8, 04-6668080

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר