סלט שעועית ירוקה ואגוזי לוז קלויים

חומרים ל- 6 מנות: 1 שקית (600 גרם) שעועית עדינה שלמה מוקפאת "סנפרוסט"2 כפות שמן זית1 בטטה חתוכה לרצועות דקות, מטוגנות2 מלפפונים טריים, חתוכים לרצועות דקות 1/2 חבילה נבטים סיניים1/8 בצל סגול, חתוך לרצועות דקות2 ענפי טימין, רק העלים1/2 כוס רוטב טריאקי1/4 כוס שמן שומשום1 כף מלח ים 1 כפית פלפל שחור גרוס100 גרם אגוזי לוז, קלויים ומומלחיםאופן ההכנה:מבשלים את השעועית לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומעבירים למי קרח. מסננים ומניחים בקערה רחבה. מחממים שמן זית ומטגנים את רצועות הבטטה עד קבלת צבע קרמל. מניחים על נייר סופג ושמים בצד. מעבירים לקערה את יתר הירקות ומערבבים, מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב. להגשה: מניחים את הסלט ומעל את רצועות הבטטה.  רצוי לאכול כ-20 דקות לאחר התיבול.

חומרים ל- 6 מנות:
1 שקית (600 גרם) שעועית עדינה שלמה מוקפאת "סנפרוסט"
2 כפות שמן זית
1 בטטה חתוכה לרצועות דקות, מטוגנות
2 מלפפונים טריים, חתוכים לרצועות דקות
1/2 חבילה נבטים סיניים
1/8 בצל סגול, חתוך לרצועות דקות
2 ענפי טימין, רק העלים
1/2 כוס רוטב טריאקי
1/4 כוס שמן שומשום
1 כף מלח ים
1 כפית פלפל שחור גרוס
100 גרם אגוזי לוז, קלויים ומומלחים

אופן ההכנה:
מבשלים את השעועית לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומעבירים למי קרח. מסננים ומניחים בקערה רחבה.
מחממים שמן זית ומטגנים את רצועות הבטטה עד קבלת צבע קרמל.
מניחים על נייר סופג ושמים בצד.
מעבירים לקערה את יתר הירקות ומערבבים,
מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.

להגשה:
מניחים את הסלט ומעל את רצועות הבטטה. 
רצוי לאכול כ-20 דקות לאחר התיבול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר