חומרים
85 גרם ראשי קלמרי נקיים
75 גרם שעועית שחורה מבושלת
3 כפות צער דגים
2 כפות יין לבן
1 כף חומץ בלמסי
1 כף שמן זית
1 כפית פטרוזיליה קצוצה דק
1.5 כפיות מחית עגבניות מיובשות
מלח אטלנטי גס/ פלפל שחור טחון
אופן הכנה
למחית עגבניות מיובשות
חצי כוס עגבניות לחות
1 כף שמן זית
לטחון היטב לקבלת מחית חלקה
להקפיץ על מחבת חמה את ראשי הקלמרי על מנת לאטום אותם
להוסיף את השעועית השחורה ואת הנוזלים
להוסיף בסוף את מחית העגבניות המיובשות ואת הפטרוזיליה
להמליח ולפלפל לפי טעם