סלט שרי צבעוני עם עלי בייבי ברוטב בלסמי ובתוספת טונה בשמן זית

להכנת הרוטב מערבבים 3 כפות שמן זית, 1 כף חומץ בלסמי, 1 כף דבש ומלח. צילום טל סיון ציפורי
רותי אבירי, דיאטנית ויועצת התזונה של סטארקיסט, מציעה מתכון לסלט צבעוני שמשלב נתחי פילה של טונה בהירה בתוספת שמן זית איכותי בדרגת כתית מעולה – שמן זית טבעי בכבישה קרה שמעניק לטונה מרקם מעודן ורך, ניחוח עשיר וטעם עמוק

מצרכים

1 קופסה טונה בהירה בשמן זית כמו של סטארקיסט

תערובת עגבניות שרי חצויות מסוגים שונים

עלי בזיליקום קרועים

עלי בייבי

גרעיני דלעת קלויים

אופן ההכנה

מערבבים את כל הרכיבים בקערה.

הכנת הרוטב

מערבבים 3 כפות שמן זית, 1 כף חומץ בלסמי, 1 כף דבש ומלח.

מערבבים את כל רכיבי הרוטב ויוצקים מעל הסלט בקערה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר