חומרים לסלט
1 כוס עלי סלק
1 כוס עלי רוקט
1 כוס עלי רשאד
1 כוס בצל ירוק קצוץ
8 תאנים בשלות חתוכות לרבעים
100 גרם גבינת סנט מור
100 גרם אגוזי פקאן קלויים
חומרים לרוטב
רבע כוס שמן זית
2 שיני שום כתוש
2 כפיות פלפל לבן
2 כפות חומץ הדרים
רבע כפית מלח גס
אופן הכנה
מניחים בצלחת את תערובת העלים והפקאן.
מסדרים מעל את התאנים.
מפזרים מעל את גבינת הסנט מור.
מערבבים היטב את חומרי הרוטב, ויוצקים מעל.
מפזרים מעל את האגוזים.