סלט תאנים בגבינת עזים

חומרים לסלט1 כוס עלי סלק1 כוס עלי רוקט1 כוס עלי רשאד1 כוס בצל ירוק קצוץ8 תאנים בשלות חתוכות לרבעים100 גרם גבינת סנט מור100 גרם אגוזי פקאן קלויים חומרים לרוטברבע כוס שמן זית2 שיני שום כתוש2 כפיות פלפל לבן2 כפות חומץ הדריםרבע כפית מלח גסאופן הכנהמניחים בצלחת את תערובת העלים והפקאן.מסדרים מעל את התאנים.מפזרים מעל את גבינת הסנט מור.מערבבים היטב את חומרי הרוטב, ויוצקים מעל.מפזרים מעל את האגוזים.

חומרים לסלט
1 כוס עלי סלק
1 כוס עלי רוקט
1 כוס עלי רשאד
1 כוס בצל ירוק קצוץ
8 תאנים בשלות חתוכות לרבעים
100 גרם גבינת סנט מור
100 גרם אגוזי פקאן קלויים

חומרים לרוטב
רבע כוס שמן זית
2 שיני שום כתוש
2 כפיות פלפל לבן
2 כפות חומץ הדרים
רבע כפית מלח גס

אופן הכנה
מניחים בצלחת את תערובת העלים והפקאן.

מסדרים מעל את התאנים.

מפזרים מעל את גבינת הסנט מור.

מערבבים היטב את חומרי הרוטב, ויוצקים מעל.

מפזרים מעל את האגוזים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר