fbpx

סלט תאנים בגבינת עזים

חומרים לסלט1 כוס עלי סלק1 כוס עלי רוקט1 כוס עלי רשאד1 כוס בצל ירוק קצוץ8 תאנים בשלות חתוכות לרבעים100 גרם גבינת סנט מור100 גרם אגוזי פקאן קלויים חומרים לרוטברבע כוס שמן זית2 שיני שום כתוש2 כפיות פלפל לבן2 כפות חומץ הדריםרבע כפית מלח גסאופן הכנהמניחים בצלחת את תערובת העלים והפקאן.מסדרים מעל את התאנים.מפזרים מעל את גבינת הסנט מור.מערבבים היטב את חומרי הרוטב, ויוצקים מעל.מפזרים מעל את האגוזים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לסלט
1 כוס עלי סלק
1 כוס עלי רוקט
1 כוס עלי רשאד
1 כוס בצל ירוק קצוץ
8 תאנים בשלות חתוכות לרבעים
100 גרם גבינת סנט מור
100 גרם אגוזי פקאן קלויים

חומרים לרוטב
רבע כוס שמן זית
2 שיני שום כתוש
2 כפיות פלפל לבן
2 כפות חומץ הדרים
רבע כפית מלח גס

אופן הכנה
מניחים בצלחת את תערובת העלים והפקאן.

מסדרים מעל את התאנים.

מפזרים מעל את גבינת הסנט מור.

מערבבים היטב את חומרי הרוטב, ויוצקים מעל.

מפזרים מעל את האגוזים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר