מרכיבים (6 סועדים):
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
2 כפות סילאן
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 כף עראק
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
מלח
פלפל שחור גרוס
קמצוץ צ'ילי יבש גרוס
לברולה:
100 גרם (גליל) גבינת עזים בסגנון סנט מור, פרוסה ל-6 פרוסות
מעט סוכר חום כהה
לסלט:
1 כוס עלי רוקט
1 כוס עלי רשאד
1 כוס בצל ירוק, קצוץ
10 תאנים בשלות, חתוכות לרבעים
100 גרם אגוזי ברזיל, קלויים קלות וחתוכים גס
אופן ההכנה:
רוטב:
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה תוך כדי ניעור.
טועמים ומתקנים את התיבול.
ברולה:
מפזרים מעט סוכר חום על פני כל פרוסת גבינה ומקרמלים קלות בגריל או בעזרת ברנר.
סלט:
מערבבים בעדינות את חומרי הסלט והרוטב בקערת ערבוב.
הרכבת המנה:
מניחים תלולית סלט בכל צלחת הגשה ומעליה פרוסת גבינה צלויה.
צילום דן לב