סלט תאנים וברולה סנט מור

 

מרכיבים (6 סועדים):
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
2 כפות סילאן
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 כף עראק
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
מלח
פלפל שחור גרוס
קמצוץ צ'ילי יבש גרוס

לברולה:
100 גרם (גליל) גבינת עזים בסגנון סנט מור, פרוסה ל-6 פרוסות
מעט סוכר חום כהה

לסלט:
1 כוס עלי רוקט
1 כוס עלי רשאד
1 כוס בצל ירוק, קצוץ
10 תאנים בשלות, חתוכות לרבעים
100 גרם אגוזי ברזיל, קלויים קלות וחתוכים גס

אופן ההכנה:
רוטב:
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה תוך כדי ניעור.
טועמים ומתקנים את התיבול.

ברולה:
מפזרים מעט סוכר חום על פני כל פרוסת גבינה ומקרמלים קלות בגריל או בעזרת ברנר.

סלט:
מערבבים בעדינות את חומרי הסלט והרוטב בקערת ערבוב.

הרכבת המנה:
מניחים תלולית סלט בכל צלחת הגשה ומעליה פרוסת גבינה צלויה.

צילום דן לב






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה