סלט תאנים וברולה סנט מור

מרכיבים (6 סועדים):לרוטב:1/4 כוס שמן זית2 כפות סילאן 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי1 כף עראק1 כפית ג'ינג'ר מגוררמלחפלפל שחור גרוסקמצוץ צ'ילי יבש גרוסלברולה:100 גרם (גליל) גבינת עזים בסגנון סנט מור, פרוסה ל-6 פרוסותמעט סוכר חום כההלסלט:1 כוס עלי רוקט1 כוס עלי רשאד1 כוס בצל ירוק, קצוץ10 תאנים בשלות, חתוכות לרבעים100 גרם אגוזי ברזיל, קלויים קלות וחתוכים גסאופן ההכנה:רוטב: מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה תוך כדי ניעור. טועמים ומתקנים את התיבול.ברולה: מפזרים מעט סוכר חום על פני כל פרוסת גבינה ומקרמלים קלות בגריל או בעזרת ברנר.סלט: מערבבים בעדינות את חומרי הסלט והרוטב בקערת ערבוב. הרכבת המנה:מניחים תלולית סלט בכל צלחת הגשה ומעליה פרוסת גבינה צלויה.צילום דן לב

מרכיבים (6 סועדים):
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
2 כפות סילאן
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 כף עראק
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
מלח
פלפל שחור גרוס
קמצוץ צ'ילי יבש גרוס

לברולה:
100 גרם (גליל) גבינת עזים בסגנון סנט מור, פרוסה ל-6 פרוסות
מעט סוכר חום כהה

לסלט:
1 כוס עלי רוקט
1 כוס עלי רשאד
1 כוס בצל ירוק, קצוץ
10 תאנים בשלות, חתוכות לרבעים
100 גרם אגוזי ברזיל, קלויים קלות וחתוכים גס

אופן ההכנה:
רוטב:
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה תוך כדי ניעור.
טועמים ומתקנים את התיבול.

ברולה:
מפזרים מעט סוכר חום על פני כל פרוסת גבינה ומקרמלים קלות בגריל או בעזרת ברנר.

סלט:
מערבבים בעדינות את חומרי הסלט והרוטב בקערת ערבוב.

הרכבת המנה:
מניחים תלולית סלט בכל צלחת הגשה ומעליה פרוסת גבינה צלויה.

צילום דן לב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר