סלט תפוחים ואגוזים

רשת קפה ביגה מציעה מתכון טבעוני לסלט בו מככבים תפוחים ואגוזים כשחמוציות וסילאן מוסיפים לו מתיקות שרבים אוהבים המשתלבת עם הירק והפרי

שמים בקערה את כל החומרים. מוסיפים שמן זית וסילאן ומערבבים היטב לספיגת הטעמים. צילום גליה אבירם
שמים בקערה את כל החומרים. מוסיפים שמן זית וסילאן ומערבבים היטב לספיגת הטעמים. צילום גליה אבירם

חומרים

צרור סלרי

סלק חתוך למקלות דקים

חופן אגוזי מלך

עלי רוקט

עלי בזיליקום

חופן חמוציות

תפוח עץ חתוך למקלות דקים

1 כף סילאן

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

חותכים את הסלרי (עלים וגבעול).

שמים בקערה את כל החומרים.

מוסיפים שמן זית וסילאן.

מערבבים היטב לספיגת הטעמים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה