סלט תפוחים ואגוזים

שמים בקערה את כל החומרים. מוסיפים שמן זית וסילאן ומערבבים היטב לספיגת הטעמים. צילום גליה אבירם
רשת קפה ביגה מציעה מתכון טבעוני לסלט בו מככבים תפוחים ואגוזים כשחמוציות וסילאן מוסיפים לו מתיקות שרבים אוהבים המשתלבת עם הירק והפרי

חומרים

צרור סלרי

סלק חתוך למקלות דקים

חופן אגוזי מלך

עלי רוקט

עלי בזיליקום

חופן חמוציות

תפוח עץ חתוך למקלות דקים

1 כף סילאן

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

חותכים את הסלרי (עלים וגבעול).

שמים בקערה את כל החומרים.

מוסיפים שמן זית וסילאן.

מערבבים היטב לספיגת הטעמים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר