חומרים
שקית עלי רוקט או עלי בייבי או עלי תרד צעירים שטופים ויבשים
פלחי תפוח (להשרות במי קרח עם לימון על מנת לשמור על צבע ושלא ישחיר)
גרעינים מרימון אחד
גרעיני חמנייה ודלעת
שומשום לבן או שחור או מלא
חופן אגוזי פקאן (אפשר מסוכרים)
מלח גס
מיץ לימון
שמן
חומץ בלסמי איכותי
אופן ההכנה
לסדר את העלים השטופים בצלחת הגשה רחבת שוליים.
לסדר מעל פלחי תפוח עץ דקים שהושרו לפני כן במי קרח עם לימון.
לפזר גרעיני רימון, תערובת גרעינים ושומשום, אגוזי פקאן.
זה השלב שאפשר לעטוף את הסלט בניילון נצמד ולשמור במקרר עד ההגשה.
ממש לפני הגשה לזלף שמן, מיץ לימון, מלח גס בעדינות, ולקשט עם חומץ בלסמי.