סלט תפוחי אדמה, נבטים ופטריות ברוטב לימון ופטרוזיליה

להבדיל מסלטי תפוחי אדמה רגילים, לא מקלפים ולא משתמשים במיונז – יותר תאית, יותר טעםמצרכים ל-4 מנות:6 תפוחי אדמה בינוניים של דוד משה למילוי ולאפיה 1 וחצי כוסות נבטים סיניים 1 וחצי כוסות פטריות טריות פרוסות מצרכים לרוטב: 6 כפות שמן זית כתית מעולה 1/4 כוס מיץ לימון (או ליים בעונה) סחוט טרי 1 כף בצל קצוץ 1/4 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצה דק מלחופלפל שחור גרוס לפי הטעם אופן ההכנה:אפשר לערבב את כל החומרים לסלט עם כל החומרים לרוטב, אך אם רוצים לקחת לפיקניק – רצויל ארוז את הרוטב עם הנבטים והפטריות בנפרד מהתפודים האפויים ולערבב את הכל סמוך לזמן ההגשה.גיוון: אפשר גם להוסיף קוביות אבוקדו ברגע האחרון. בסלט זה מושחים אתהתפודים בשמן זית ואופים אותם עטופים באלומיניום, תהליך המקנה להם טעם מיוחד (אפשר גם לאדות במקום לאפות, אם רוצים). רצוי להשתמש בתפודים אדומים או לבנים עם קליפה דקה, בגודל קטן או בינוני.אתר יצרני תפוחי אדמה "דוד משה" באינטרנט: www.dodmoshe.co.il

להבדיל מסלטי תפוחי אדמה רגילים, לא מקלפים ולא משתמשים במיונז – יותר תאית, יותר טעם

מצרכים ל-4 מנות:
6 תפוחי אדמה בינוניים של דוד משה למילוי ולאפיה
1 וחצי כוסות נבטים סיניים
1 וחצי כוסות פטריות טריות פרוסות

מצרכים לרוטב:
6 כפות שמן זית כתית מעולה
1/4 כוס מיץ לימון (או ליים בעונה) סחוט טרי
1 כף בצל קצוץ
1/4 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצה דק
מלחופלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:
אפשר לערבב את כל החומרים לסלט עם כל החומרים לרוטב, אך אם רוצים לקחת לפיקניק – רצויל ארוז את הרוטב עם הנבטים והפטריות בנפרד מהתפודים האפויים ולערבב את הכל סמוך לזמן ההגשה.

גיוון:
אפשר גם להוסיף קוביות אבוקדו ברגע האחרון.
בסלט זה מושחים אתהתפודים בשמן זית ואופים אותם עטופים באלומיניום, תהליך המקנה להם טעם מיוחד (אפשר גם לאדות במקום לאפות, אם רוצים).
רצוי להשתמש בתפודים אדומים או לבנים עם קליפה דקה, בגודל קטן או בינוני.

אתר יצרני תפוחי אדמה "דוד משה" באינטרנט: www.dodmoshe.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר