סלט תפוחי אדמה, פלפל חריף ושום

מצרכים ל-4 מנות:4 תפוחי אדמה בינוניים 1 כף שמן 1 כפית גרגירי חרדל 1 כפית זירעוני קימל 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 2 כפיות גרעיני חמניה 1 כפית שומשום 1/2 כפית כורכום 1 פלפל אדום חריף חתוך דק קליפה מגורדת משני לימונים מיץ מלימון אחד 2 כפות שמן זית 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה:מבשלים את תפוחי האדמה בקליפה במי מלח עד שמתרככים, אך לא יותר מדי. קולפים וחותכים לקוביות גדולות. מחממים שמן במחבת. כשהשמן חם מכניסים לתוכו את גרגירי החרדל, הקימל, הפלפל הגרוס, גרעיני החמנייה והשומשום. מוסיפים את הכורכום, קליפת הלימון ומיץ הלימון ומבשלים 2 דקות. מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ויוצקים עליהם את התערובת. מוסיפים שמן זית ואת הפלפל האדום החריף. מערבבים, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

מצרכים ל-4 מנות:
4 תפוחי אדמה בינוניים
1 כף שמן
1 כפית גרגירי חרדל
1 כפית זירעוני קימל
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפיות גרעיני חמניה
1 כפית שומשום
1/2 כפית כורכום
1 פלפל אדום חריף חתוך דק
קליפה מגורדת משני לימונים
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפה במי מלח עד שמתרככים, אך לא יותר מדי.
קולפים וחותכים לקוביות גדולות.
מחממים שמן במחבת.
כשהשמן חם מכניסים לתוכו את גרגירי החרדל, הקימל, הפלפל הגרוס, גרעיני החמנייה והשומשום.
מוסיפים את הכורכום, קליפת הלימון ומיץ הלימון ומבשלים 2 דקות.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ויוצקים עליהם את התערובת.
מוסיפים שמן זית ואת הפלפל האדום החריף.
מערבבים, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר