סלט תפוחי אדמה של פעם

חומרים: 1 ק"ג תפוחי אדמה 3 כפות חומץ תפוחים 1 כפית מלח 3/4 כוס סלרי קצוץ (ללא העלים) 1 כוס מיונז מלח ופלפל שחור טחון טרי אופן ההכנה: לבשל את תפוחי האדמה בקליפתם בסיר עם מים ומעט מלח, כ-20 דקות או עד שמזלג ננעץ בקלות.להוציא למסננת לקרר.בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, לטרוף ביחד את המלח וחומץ התפוחים, עד שהמלח נמס לגמרי.ברגע שתפוחי האדמה הצטננו מספיק שניתן לטפל בהם, יש לקלף ולחתוך לחתיכות בגודל של 2-3 ס"מ לתוך הקערה עם החומץ. לערבב בעדינות כך שכל תפוחי האדמה יכוסו בתערובת. לאחר שתפוחי האדמה התקררו לחלוטין יש להוסיף את שארית המצרכים, מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחד בעדינות.ניתן להגיש בטמפרטורת החדר או קר.

חומרים:
1 ק"ג תפוחי אדמה
3 כפות חומץ תפוחים
1 כפית מלח
3/4 כוס סלרי קצוץ (ללא העלים)
1 כוס מיונז
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:
לבשל את תפוחי האדמה בקליפתם בסיר עם מים ומעט מלח, כ-20 דקות או עד שמזלג ננעץ בקלות.
להוציא למסננת לקרר.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, לטרוף ביחד את המלח וחומץ התפוחים, עד שהמלח נמס לגמרי.
ברגע שתפוחי האדמה הצטננו מספיק שניתן לטפל בהם, יש לקלף ולחתוך לחתיכות בגודל של 2-3 ס"מ לתוך הקערה עם החומץ.
לערבב בעדינות כך שכל תפוחי האדמה יכוסו בתערובת.
לאחר שתפוחי האדמה התקררו לחלוטין יש להוסיף את שארית המצרכים, מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחד בעדינות.
ניתן להגיש בטמפרטורת החדר או קר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר