סלט תרד, אספרגוס ולבבות ארטישוק

מרכיבים לסועד אחד4 יחידות אספרגוס דק חתוך ל-3 וחלוט חצי דקה במים רותחים3 יחידות לבבות ארטישוק חצויים ל-4 וחלוטים 5 דקות במים רותחים250 גרם עלי תרד טרייםכפית מיץ לימוןכפית חומץ שמפנייה2 כפות שמן זיתכף וחצי פרמז'ן מגורדמלח, פלפל (לפי הטעם)אופן הכנהמערבבים בקערה את כל החומרים ומשרים במשך כדקה. יוצקים לצלחת הגשה ומגישים.

מרכיבים לסועד אחד
4 יחידות אספרגוס דק חתוך ל-3 וחלוט חצי דקה במים רותחים
3 יחידות לבבות ארטישוק חצויים ל-4 וחלוטים 5 דקות במים רותחים
250 גרם עלי תרד טריים
כפית מיץ לימון
כפית חומץ שמפנייה
2 כפות שמן זית
כף וחצי פרמז'ן מגורד
מלח, פלפל (לפי הטעם)

אופן הכנה
מערבבים בקערה את כל החומרים ומשרים במשך כדקה.

יוצקים לצלחת הגשה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר