רכיבים:
8 בצלצלי שאלוט
שמן זית
חומץ בלסמי
25-50 גרם גבינת פרמזן
150 גרם עלי בייבי תרד
מיץ מחצי לימון/ ליים
אופן ההכנה:
קולפים את בצלצלי השאלוט ומניחים בתבנית אפייה.
מוסיפים 1/2 כף שמן זית, התזה קלה של חומץ בלסמי ומעט מלח ופלפל.
אופים 15-20 דקות בחום של 200 מעלות, עד שהבצלצלים משחימים ומתרככים.
בקערה שמים את עלי התרד, גבינת הפרמזן, מיץ לימון/ליים, מלח ופלפל (לפי הטעם). מוסיפים את בצלצלי השאלוט הצלויים, מערבבים קלות ומגישים.
בצלצלי השאלוט מוצעים במחיר של 10 – 17 ₪ (בהתאם לגודל האריזה – 180 גרם, 250 גרם ו- 350 גרם). כשרות: רבנות גוש עציון. להשיג בכל רשתות השיווק
צילום איתיאל ציון





