סלט תרד עם ענבים וגבינת צ'דר חמוציות

מתכון של ישרקו מקבוצת טיב טעם לחג השבועות - חג הגבינות והיין. פשוט להכנה ומשלב חומרי גלם מפתיעים ומרעננים

‏יוצקים את הוויניגרט על הסלט, מערבבים ומגישים מיד
יוצקים את הוויניגרט על הסלט, מערבבים ומגישים מיד. צילום אפיק גבאי

גבינת צ'דר מתקתקה, משובצת חמוציות, נמסה לתוך הרוטב ועוטפת את עלי התרד בטעם נפלא. הענבים מוסיפים מתיקות ורעננות.

רכיבים להכנת הסלט (6 מנות)

‏2 סלסלות (400 גרם) עלי תרד צעירים ללא גבעולים

‏2 כוסות ענבים ב-2 צבעים

‏150 גרם גבינת צ'דר חמוציות כמו של Ford Farm מפוררת

חופן אגוזי פקאן קלויים

רכיבים לרוטב וויניגרט

‏1/3 כוס שמן זית כמו של Cirio

‏2 כפות חומץ יין לבן

‏2-1 כפות דבש

‏1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים

‏1 שן שום כתושה

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת הרוטב

‏ מערבבים את חומרי הוויניגרט, טועמים ומתקנים תיבול.

אופן הרכבת המנה

‏  מערבבים עלי תרד, ענבים, גבינת צ'דר חמוציות ואגוזים בקערה.

‏  יוצקים את הוויניגרט על הסלט, מערבבים ומגישים מיד.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה