סלט תרד, רוקט, אגסים וחמוציות בוינגרט רימונים

חומרים:1 חבילה עלי בייבי/רוקט1 חבילת תרד2-3 אגסיםחופן חמוציותשמן זיתאופן ההכנה:בקערת ערבוב להניח את עלי הבייבי עם התרד והפרי הפרוס, ולבזוק שמן זיתלווינגרט רימונים:כף חרדל דיז'וןכף חרדל גרגרים2 שיני שום כתושות3 כפות דבשקורט סוכרמלח ופלפל1-2 כוסות שמן קנולהחצי כוס רכז רימונים של "ספייסס"אופן הכנת הווינגרט:במעבד מזון לטחון את החרדל, השום, ולהוסיף לאט לאט דבש, חצי כוס שמן, רכז רימונים, מלח, פלפל וסוכר. לבדוק סמיכות של הרוטב, ולהוסיף את יתרת השמן לפי הצורך. במידה והרוטב סמיך מדי, יש להוסיף מעט מים. במידה והרוטב דליל מדי, יש להוסיף שמן. לטעום ולתקן טעמים.

חומרים:
1 חבילה עלי בייבי/רוקט
1 חבילת תרד
2-3 אגסים
חופן חמוציות
שמן זית

אופן ההכנה:
בקערת ערבוב להניח את עלי הבייבי עם התרד והפרי הפרוס, ולבזוק שמן זית

לווינגרט רימונים:
כף חרדל דיז'ון
כף חרדל גרגרים
2 שיני שום כתושות
3 כפות דבש
קורט סוכר
מלח ופלפל
1-2 כוסות שמן קנולה
חצי כוס רכז רימונים של "ספייסס"

אופן הכנת הווינגרט:
במעבד מזון לטחון את החרדל, השום, ולהוסיף לאט לאט דבש, חצי כוס שמן, רכז רימונים, מלח, פלפל וסוכר.
לבדוק סמיכות של הרוטב, ולהוסיף את יתרת השמן לפי הצורך. במידה והרוטב סמיך מדי, יש להוסיף מעט מים. במידה והרוטב דליל מדי, יש להוסיף שמן. לטעום ולתקן טעמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר