חומרים:
1 חבילה עלי בייבי/רוקט
1 חבילת תרד
2-3 אגסים
חופן חמוציות
שמן זית
אופן ההכנה:
בקערת ערבוב להניח את עלי הבייבי עם התרד והפרי הפרוס, ולבזוק שמן זית
לווינגרט רימונים:
כף חרדל דיז'ון
כף חרדל גרגרים
2 שיני שום כתושות
3 כפות דבש
קורט סוכר
מלח ופלפל
1-2 כוסות שמן קנולה
חצי כוס רכז רימונים של "ספייסס"
אופן הכנת הווינגרט:
במעבד מזון לטחון את החרדל, השום, ולהוסיף לאט לאט דבש, חצי כוס שמן, רכז רימונים, מלח, פלפל וסוכר.
לבדוק סמיכות של הרוטב, ולהוסיף את יתרת השמן לפי הצורך. במידה והרוטב סמיך מדי, יש להוסיף מעט מים. במידה והרוטב דליל מדי, יש להוסיף שמן. לטעום ולתקן טעמים.