סלמון בקראסט של עשבי תיבול

מגישים עם ירקות טריים לצד חרדל איכותי
מתכון לפסח של השף אבי ביטון, היועץ הקולינרי של חברת וילי פוד

חומרים ל-4-6 מנות

1 ק"ג פילה סלמון פרוס ל-5 פרוסות

לקראסט התבלינים

2 כפות ממרח חמאת לורפק לייט ללא מלח

2 שיני שום כתושות

צרור פטרוזיליה קצוצה

5 כפות קמח מצות

מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם

להגשה

עלי חסה טריים ושטופים

בצל סגול פרוס

חופן עגבניות שרי מתובלות במיץ לימון ומלח גס

אופן ההכנה

בקערה מערבבים את כל חומרי הקראסט.

לוקחים שתי כפות ומהדקים על נתחי הסלמון.

מניחים את הדגים המצופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור בחום של 200 מעלות.

מגישים עם ירקות טריים לצד חרדל איכותי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר