סלמון כבוש וזוקיני ביוגורט

חמישה סועדיםמרכיביםלסלמון1 ק"ג פילה סלמון נקי מעצמות ועורתערובת השריה150 גרם מלח גס100 גרם סוכר1 כף זרעי שומר 30 מ"ל ברנדיזוקיניחצי ק"ג זוקיני ירוק כההחצי ק"ג זוקיני ירוק בהיר חצי ליטר יוגורט עיזיםמלח, פלפל לפי טעם3 שיני שום כתושותחצי כוס שמיר קצוץאופן הכנהסלמון: מערבבים את כל התבלינים יחד ומפזרים מעל ומתחת לדג, מכסים היטב ומכניסים לקירור למשך 24 שעות.זוקיני: פורסים את הזוקיני לטבעות בעובי 2 סנטימטר ומטגנים בשמן זית עד קבלת גוון חום זהוב. מצננים ומוסיפים את היוגורט, השום והשמיר הקצוץ. טועמים ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להגשה: מסדרים את הזוקיני במרכז הצלחת. פורסים את הסלמון לפרוסות בעובי חצי סנטימטר ומסדרים מניפה מסביב. לסיום, יוצקים מעט מהיוגורט שנותר מסביב למנה.

חמישה סועדים

מרכיבים

לסלמון
1 ק"ג פילה סלמון נקי מעצמות ועור

תערובת השריה
150 גרם מלח גס
100 גרם סוכר
1 כף זרעי שומר
30 מ"ל ברנדי

זוקיני
חצי ק"ג זוקיני ירוק כהה
חצי ק"ג זוקיני ירוק בהיר
חצי ליטר יוגורט עיזים
מלח, פלפל לפי טעם
3 שיני שום כתושות
חצי כוס שמיר קצוץ

אופן הכנה

סלמון:
מערבבים את כל התבלינים יחד ומפזרים מעל ומתחת לדג, מכסים היטב ומכניסים לקירור למשך 24 שעות.

זוקיני:
פורסים את הזוקיני לטבעות בעובי 2 סנטימטר ומטגנים בשמן זית עד קבלת גוון חום זהוב.

מצננים ומוסיפים את היוגורט, השום והשמיר הקצוץ.

טועמים ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.

להגשה: מסדרים את הזוקיני במרכז הצלחת. פורסים את הסלמון לפרוסות בעובי חצי סנטימטר ומסדרים מניפה מסביב.

לסיום, יוצקים מעט מהיוגורט שנותר מסביב למנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר