סלמון מושרה במייפל מיסו עם אורז שום

חומרים ל- 4 מנות 4 נתחי סלמון, 220 גר' הנתח 2 כוסות אורז .10 שיני שום חתוך גס 2 כפיות שמן 4 כפיות סויה .צרור בצל ירוק4 שיני שום שלמותאופן הכנת הדג1.להניח את הדג במישרה למשך 24 שעות2. לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס למשך 10 דקותאופן הכנת האורז1. לבשל את האורז עד לריכוך2. להרתיח שמן במחבת ולהוסיף שום,בצל וסויה ולהקפיץ את האורז עם החומרים האלה.<b<חומרים למישרה 1 ק"ג מיסו לבן 250 גרם סוכר 300 מ"ל סירופ מיפל 300 מ"ל מירין300 מ"ל סקהאופן הכנת המישרהלהרתיח את המרכיבים תוך כדי בחישה עד לקבלת מירקם אחיד. אופן ההגשהלהניח את האורז על גבי צלחת מעליו את הדג ולצקת מעל את חומרי המשרה הנותרים.

חומרים ל- 4 מנות
4 נתחי סלמון, 220 גר' הנתח
2 כוסות אורז .
10 שיני שום חתוך גס
2 כפיות שמן
4 כפיות סויה .
צרור בצל ירוק
4 שיני שום שלמות

אופן הכנת הדג
1.להניח את הדג במישרה למשך 24 שעות
2. לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס למשך 10 דקות

אופן הכנת האורז
1. לבשל את האורז עד לריכוך
2. להרתיח שמן במחבת ולהוסיף שום,בצל וסויה ולהקפיץ את האורז עם החומרים האלה.


1 ק"ג מיסו לבן
250 גרם סוכר
300 מ"ל סירופ מיפל
300 מ"ל מירין
300 מ"ל סקה

אופן הכנת המישרה
להרתיח את המרכיבים תוך כדי בחישה עד לקבלת מירקם אחיד.

אופן ההגשה

להניח את האורז על גבי צלחת מעליו את הדג ולצקת מעל את חומרי
המשרה הנותרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר