סלמון מזוגג ברוטב רימונים

מברישים את הזיגוג על פילה הסלמון. אופים למשך 12-15 דקות עד שהסלמון מבושל. צילום קאנבה
לרגל חג הפסח מציעה יצרנית המיצים הסחוטים 'פרימור' 100% מיץ רימונים סחוט טבעי כשר לפסח בכשרות מהדרין. המיץ משווק בבקבוק 1 ליטר. רוצים לשלב את הרימון בארוחת ליל הסדר? קבלו מתכון

חומרים למנה אחת

(הכפילו לפי מספר הסועדים)

1 נתח סלמון

מלח ופלפל

לרוטב

2 כפות מיץ רימונים

1 כף דבש

2 כפות רוטב סויה

מעט חומץ בלסמי

לקישוט

פטרוזיליה

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל-190 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה.

מניחים נתח פילה סלמון ומתבלים במלח ופלפל.

בסיר קטן מערבבים 2 כפות מיץ רימונים, 1 כף דבש ו-2 כפות רוטב סויה.

מוסיפים מעט חומץ בלסמי.

מבשלים עד שמסמיך מעט.

מברישים את הזיגוג על פילה הסלמון.

אופים למשך 12-15 דקות עד שהסלמון מבושל.

הגשה

מגישים את הסלמון חם,

מעוטר ברוטב ופטרוזיליה קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר