סלמונצ'לו

מצרכים ל-2 סועדים:400 גר' סלמון מעושן2 כפות גבינת עזיםכף גבינת ריקוטה2 כפות גבינת שמנתכפית צנוברים קלויים1 פלפל צלוי ומקולףאופן ההכנה:פורסים את הסלמון המעושן ומשטחים אותו. במרכז מניחים את תערובת הגבינות.עוטפים את הגבינה בסלמון ויוצרים כדור. עוטפים בניילון נצמד, ושומרים במקרר למשך שעתיים.לימונצ'לו:2 לימונים מקולפים ללא הקליפה15 מל' אלכוהול 90%5 גר' סוכר15 מ"ל מיםמערבבים הכל ומכניסים למקרר ל- 4 ימיםאופן ההגשה:מסירים את הניילון הנצמד.מניחים במרכז הצלחת את הסלמון המעושן, ולצידו צ'ייסר של הלימונצ'לו ומגישים.מסעדת כרמים, בכניסה למושב סגולה (בין קסטינה לקרית גת), טל. 08-8505859

מצרכים ל-2 סועדים:
400 גר' סלמון מעושן
2 כפות גבינת עזים
כף גבינת ריקוטה
2 כפות גבינת שמנת
כפית צנוברים קלויים
1 פלפל צלוי ומקולף

אופן ההכנה:
פורסים את הסלמון המעושן ומשטחים אותו.
במרכז מניחים את תערובת הגבינות.
עוטפים את הגבינה בסלמון ויוצרים כדור.
עוטפים בניילון נצמד, ושומרים במקרר למשך שעתיים.

לימונצ'לו:
2 לימונים מקולפים ללא הקליפה
15 מל' אלכוהול 90%
5 גר' סוכר
15 מ"ל מים
מערבבים הכל ומכניסים למקרר ל- 4 ימים

אופן ההגשה:
מסירים את הניילון הנצמד.
מניחים במרכז הצלחת את הסלמון המעושן, ולצידו צ'ייסר של הלימונצ'לו ומגישים.


מסעדת כרמים, בכניסה למושב סגולה (בין קסטינה לקרית גת), טל. 08-8505859

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר