סלמונצ'לו

 

מצרכים ל-2 סועדים:
400 גר' סלמון מעושן
2 כפות גבינת עזים
כף גבינת ריקוטה
2 כפות גבינת שמנת
כפית צנוברים קלויים
1 פלפל צלוי ומקולף

אופן ההכנה:
פורסים את הסלמון המעושן ומשטחים אותו.
במרכז מניחים את תערובת הגבינות.
עוטפים את הגבינה בסלמון ויוצרים כדור.
עוטפים בניילון נצמד, ושומרים במקרר למשך שעתיים.

לימונצ'לו:
2 לימונים מקולפים ללא הקליפה
15 מל' אלכוהול 90%
5 גר' סוכר
15 מ"ל מים
מערבבים הכל ומכניסים למקרר ל- 4 ימים

אופן ההגשה:
מסירים את הניילון הנצמד.
מניחים במרכז הצלחת את הסלמון המעושן, ולצידו צ'ייסר של הלימונצ'לו ומגישים.


מסעדת כרמים, בכניסה למושב סגולה (בין קסטינה לקרית גת), טל. 08-8505859






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה