סלסלת קדאיף

מתכון ל- 12 מנות, ל- 6 אנשיםמצרכים:למלית:500 גר' דג סלמון (פילה)4-5 משמשים מיובשים קצוצים4-5 שזיף מיובש מגולען קצוץ3 תפוז סיני מסוכר קצוץ2 כפות חמוציות2 כפות צנובר קלוי3/4 כוס יין אדום יבש באיכות טובהכוס בצל סגול קצוץ1 כוס מיץ תפוזים4 שיני שום קצוץ1 כף דבש תמרי (סילאן)1 כף סויהקמצוץ פלפל שחורקמצוץ צ'ילי גרוסלסלסלאות:350 גר' קדאיף (להשיג בחנויות המתמחות)100 גר' חמאה מומסתאופן ההכנה:לחתוך את הדג לקוביות.להקפיץ בצל במעט שמן זית עד לשקיפות.להוסיף את הדג ולהקפיץ.להוסיף צנובר ופירות יבשים ושום.להקפיץ מעט.להוסיף מיץ תפוזים, סילאן, סויה, ותבלינים עד לרתיחה.לצמצם מעט, לטעום ולתקן תיבול לפי הצורך.פותחים את הקדאיף.מערבבים עם החמאה ומסדרים בתוך תבניות מאפינס לצורה של סלסלאות.אופים ב-180 מעלות עד להזהבה.מצננים וממלאים את הסלסלאות בדג עם הרוטב.

מתכון ל- 12 מנות, ל- 6 אנשים

מצרכים:
למלית:
500 גר' דג סלמון (פילה)
4-5 משמשים מיובשים קצוצים
4-5 שזיף מיובש מגולען קצוץ
3 תפוז סיני מסוכר קצוץ
2 כפות חמוציות
2 כפות צנובר קלוי
3/4 כוס יין אדום יבש באיכות טובה
כוס בצל סגול קצוץ
1 כוס מיץ תפוזים
4 שיני שום קצוץ
1 כף דבש תמרי (סילאן)
1 כף סויה
קמצוץ פלפל שחור
קמצוץ צ'ילי גרוס

לסלסלאות:
350 גר' קדאיף (להשיג בחנויות המתמחות)
100 גר' חמאה מומסת

אופן ההכנה:
לחתוך את הדג לקוביות.
להקפיץ בצל במעט שמן זית עד לשקיפות.
להוסיף את הדג ולהקפיץ.
להוסיף צנובר ופירות יבשים ושום.
להקפיץ מעט.
להוסיף מיץ תפוזים, סילאן, סויה, ותבלינים עד לרתיחה.
לצמצם מעט, לטעום ולתקן תיבול לפי הצורך.
פותחים את הקדאיף.
מערבבים עם החמאה ומסדרים בתוך תבניות מאפינס לצורה של סלסלאות.
אופים ב-180 מעלות עד להזהבה.
מצננים וממלאים את הסלסלאות בדג עם הרוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר