fbpx

סל הקניות של שחר 306

לסל הכנסנו הפעם פתיתי פסטה למרק – לשוחרי חידוש, עוגיות באפייה ביתית – לא זולות אך מהטובות, מים בטעמים – האלטרנטיבה הזולה, בפלה טורטית – חובה לאוהבים, סיידר אלכוהולי – כייף לשתות, תערובת לפסטה טרייה ללא גלוטן –הפתעה גדולה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

לסל הכנסנו הפעם פתיתי פסטה למרק – לשוחרי חידוש, עוגיות באפייה ביתית – לא זולות אך מהטובות, מים בטעמים – האלטרנטיבה הזולה, בפלה טורטית – חובה לאוהבים, סיידר אלכוהולי – כייף לשתות, תערובת לפסטה טרייה ללא גלוטן –הפתעה גדולה.

פתיתי פסטה למרק של ברילה
ימי החורף מגבירים את הסיכוי שנחזור לאכול מרק. המוצרים החדשים של החברה מיועדים למי שמחפש דרך להעשיר את המרק שלו: פתיתי פסטה דיתליני ריגטי ופתיתי פסטה מיסטה.
דיתליני ריגאטי הם למעשה פתיתי צינורות חלולים, שאינם גדלים משמעותית לאחר הבישול ולכן קל לאכול אותם; ואילו פסטה מיסטה הם פתיתים בצורות שונות שיוצרו במיוחד למרק. שניהם מיוצרים 100% מחיטת דורום, ועומדים יפה בחום המרק מבלי להתפורר. בכל הקשור לטעם, ובכן, יש להם טעם של פסטה, עד שהם נכנסים למרק כמובן (מכיל גלוטן).
בשורה התחתונה: אופציה טובה למי שמחפש אטריות שונות וחדשות בתוך המרק שלו.
7.9-9 שקלים ל-500 גרם. כשרות בד"צ מנצ'סטר, הרב לוינגר ובאישור הרבנות הראשית. להשיג ברשתות שיווק ובחנויות מובחרות.
צילום אפרת אשל

עוגיות של עוגיה – אפיה ביתית
הקונדיטורית ענת שמיר מיבנה חתומה על העוגיות ועל המותג. היא מבטיחה שימוש בחומרי גלם איכותיים בלבד, ומציעה מגוון רחב של מוצרים. אנו ניסינו שלושה מהם. גולת הכותרת בעינינו הן העוגיות הקראנצ'יות – שקדים, גרעיני חמנייה, שומשום, חמוציות וגרעיני דלעת, אך ללא קמח בכלל. אידיאלי לנמנעים מגלוטן (אך צורכים סוכר), שכן הן פריכות וטעימות עד כדי התמכרות. העוגיות המלוחות שלה משלבות כל טוב – פרמזן, קשקבל וצ'דר, עם שומשום, גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת, והן מוצלחות לא פחות.
אהבנו פחות את עוגיות סבא שוקולד, שהן עוגיות שוקולד פריכות בתוספת חתיכות שוקולד מריר ושוקולד לבן, אולי כי חתיכות השוקולד פחות מורגשות בתוצאה הסופית (מכיל גלוטן בחלק מהמוצרים).
בשורה התחתונה: העוגיות אינו מהזולות שתמצאו בשוק, אך לפחות מהטובות שבהן.
32-36 שקלים ל-250-350 גרם. כשר חלבי רבנות יבנה. להשיג בספייסס, לגעת באוכל, מעדניות יוז'י, המעדנייה של גולדשטיין, קונידיטוריות , מעדניות ובחנות המפעל ביבנה.
צילום אנטולי מיכאלו

מים בטעמים של שופרסל
תחת המותג הפרטי שלה נכנסת הרשת לתחרות גם בתחום ייצור המים בטעמים. ההשקה אינה מיוחדת בטעמים, כאן הולכים על בטוח בשלב הזה – ענבים, תפוח ואפרסק. במבחן הטעימה שעשינו למשקה האפרסק, לא יכולנו לחוש בהבדלים בינו לבין המתחרים הוותיקים יותר. המחיר, יש לציין, הרבה יותר טוב.
בשורה התחתונה: למי שרוצה מים בטעמים ומחפש אלטרנטיבה זולה יותר.
4.9 שקלים ל-1.5 ליטר. להשיג בנקודות המכירה.

בפלה טורטית של עלית מקבוצת שטראוס
לרגל חגיגות 40 השנה להשקה של חטיף הטורטית, השיקה החברה גרסה חדשה לחטיף, המשלבת למעשה בין שני מוצרים ותיקים. מדובר בבפלה המוכרת של החברה, שקיבלה במוצר זה אותו ציפוי שוקולד וטעם שקדים שיש לטורטית. כך שבעוד המוצר נראה אחרת, יש לו אותו הטעם כמו גם מרקם דומה (מכיל גלוטן).
בשורה התחתונה: מוצר חובה למי שאוהב טורטית.
כ-16.9 שקלים ל-400 גרם. להשיג ברשתות שיווק ובחנויות מובחרות.

SOMERSBY של קרלסברג IBBL
קטגוריית משקאות הסיידר האלכוהוליים ממשיכה לגדול עם ההשקה של מוצר חדש זה. מדובר בגרסה נוספת למשקה מוכר – סיידר תפוחים, המכיל במקרה זה 4.5% אלכוהול. אין כאן גלוטן כמו שיש בבירה, וגם לא ממתיקים מלאכותיים או חומרים משמרים. טועם התפוחים ברור, ואחוז האלכוהול מספיק גבוה כדי להשפיע עלינו אך מספיק נמוך כדי שנוכל להינות מבקבוק נוסף.
בשורה התחתונה: לא מצאנו כאן משהו יוצא דופן, אלא משקה אלכוהולי עדין שכייף לשתות.
מ-8 שקלים ל-330 מ"ל. להשיג בתתי קפה, מסעדות, ברים, חנויות אלכוהול ורשתות שיווק.
צילום סטודיו פירמה

פילה סרדין של יונה
המותג מוכר לחובבי הסרדינים בזכות ההתמחות שלו בדג זה. המוצר החדש ממשיך את המסורת – הפעם מדובר בפילה של סרדינים, הנמצאים בקופסת שימורים ללא עור וללא עצמות. העור אכן אינו בנמצא, אך עצמות קטנטנות כן מצאנו בדגים, אז כדאי לשים לב במהלך האכילה. בכל הקשור לטעם, הם אינם שונים ממוצרים אחרים של החברה.
בשורה התחתונה: מצוין על פרוסת לחם או בסלט.
7.5-7.9 שקלים ל-100 גרם. כשרות בד"צ חתם סופר ובישול ישראל OU. להשיג ברשתות שיווק ובחנויות פרטיות.

תערובת להכנת פסטה טרייה ללא גלוטן של בר-אל
אנו מודים שניגשנו לבחינה של מוצר זה בחשש, מאחר ומעולם לא הכנו פסטה בבית, כל שכן פסטה ללא גלוטן. עקבנו אחר ההוראות בקפדנות, ולבסוף קיבלנו פסטה מצוינת.
העדר קמח החיטה והגלוטן לא הורגש בתוצאה, ולאחר בישול קצר היא היוותה בסיס מצוין עבור הרוטב שהכנו. קל להכין את הפסטה לבד או עם הילדים, והתוצאה המתקבלת מספיקה ל-4-6 איש, תלוי במידת הרעב.
בשורה התחתונה: אחת ההפתעות לטובה שהיו לנו באחרונה. מומלץ לחובבי הפסטה הנמנעים מגלוטן.
כ-17 שקלים ל-500 גרם. כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא. להשיג בשופרסל (מתחמי green), עדן טבע מרקט, ניצת הדובדבן ובחנויות טבע.
צילום סטודיו SAGA

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה