סל הקניות של שחר 347

בסל השבוע מיץ פומלית – מומלץ, סדרת מאפי שמרים – עם הקפה, רוטב שמנת עם עגבניות – עושה את העבודה, תערובת קטניות אורגנית למרק – לא מוצלחת, פסטה קפואה – מומלצת, חטיפי חלבון – חפשו אותם, ערמונים בוואקום – מומלצים


מיץ פומלית של פריניב

במשך חודשים ספורים בלבד תשווק החברה את המיץ הזה. לא פחות מ-5 ק"ג של פרי נדרשים כדי ליצור בקבוק אחד, שכולו מיץ פומלית ואין בו תוספות כלל, גם לא סוכר. המיץ עצמו אמנם חמוץ, אך מצוין. כמו לפרי, למיץ יש טעם ייחודי המזכיר את השילוב של פומלה ואשכולית, הפירות מהם יצרו לפני אי אלו שנים את הפומלית.
מייחסים למיץ הרבה ויטמין סי, אם כי אנחנו בספק אם הוא מחזיק מעמד לאחר ביקבוק המיץ ולא מתחמצן במגע עם האוויר. אבל גם כך, זה אחד המיצים החורפיים הטובים והמיוחדים שיש.
בשורה התחתונה: מומלץ למי שמחפש לגוון את המיצים שהוא שותה בעונה זו.
16.9-17.9 שקלים ל-1 ליטר. להשיג ברשתות השיווק.

אנג'לנו ואנג'לי של מאפיית אנג'ל
הצצה ברשימת הרכיבים של המוצרים החדשים של המאפייה – סדרת מאפים ועוגות משפחתית בתבניות הניתנות לחימום לפני ההגשה, וכן מאפי שמרים באריזה אישית – מגלה כי עושים בהם שימוש בקצפת צמחית. אנו תוהים למה, בעצם, כשאין שום דבר שנראה כמו קצפת בעוגת השמרים שוקולד ובמאפי השמרים האישיים שטעמנו (ההשקה כוללת 12 מוצרים חדשים). נפלאות טכנולוגיית המזון. מעבר לכך, יהיה טוב אם תפעלו לפי ההמלצות, ותחממו לפני ההגשה. המאפים בסיסיים יחסית, והחימום משדרג אותם באופן משמעותי (מכיל גלוטן).
בשורה התחתונה: טוב למי שרוצה מאפה שמרים עם הקפה.
מ-11.2 שקלים ל-500 גרם. כשרים פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים. להשיג בסניפי אנג'ל, רשתות השיווק ומרכולים.
צילום חגית גורן

רוטב שמנת עם עגבניות 9% של יטבתה
יש משהו מאוד נוח במוצרים של המחלבה: הם מאפשרים ליצור פסטה עם רוטב ללא כל הכנה של ממש, רק לערבב את הרוטב המוכן עם הפסטה.
בשונה ממרבית המוצרים בסדרה, בזה מרגישים שהמוצר תעשייתי. יש לו טעם לוואי בולט, שמזכיר לנו שהוא לא נעשה בבית אלא במפעל. הרוטב אמנם מתאים לחבילה של 500 גרם פסטה, אך לא היינו משתמשים בו כשבאים אורחים.
בשורה התחתונה: טוב לסיפוק מידי של רעב.
9-10 שקלים ל-250 מ"ל. כשרות מהדרין. להשיג בנקודות המכירה.
צילום שלומי ארביב


תערובת קטניות אורגנית למרק של תבואות

המוצר הזה קסם לנו מאוד: תערובת של עדשים ירוקות, עדשים אדומות, אפונה ירוקה, גריסי פנינה, פולי אזוקי וחיטת כוסמין, שכל מה שצריך לעשות הוא להשרות אותה חצי שעה במים, ולהכין ממנה מרק.
אנחנו חשדנים; לא היינו בטוחים שתערובת כזו תסתפק בחצי שעה במים, אז השארנו אותה למשך שעתיים. למרות ההשרייה הארוכה יחסית להנחיות, אחרי ההכנה חלק מהרכיבים, כמו גריסי הפנינה, הפכו עיסתיים, בעוד שאחרים, כמו העדשים הירוקות, שמרו על פריכות ולא התרככו לחלוטין.
בשורה התחתונה: הרעיון נחמד אבל הביצוע לא מוצלח.
16.9 שקלים ל-500 גרם. כשר בהשגחת הרבנות מטה יהודה ובד"צ בעלז"א. להשיג ברשתות טבע ובבתי טבע.
צילום אנטולי מיכאלו

פסטה קפואה של SURGITAL
חברת ישרקו עושה שינוי בשוק הפסטה הקפואה והמצוננת, עם ההשקה של מוצרי המותג האיטלקי בישראל. ההשקה כוללת לא פחות מ-13 מוצרים בשלב הראשון, היכולים להחזיק מעמד במקפיא הביתי למשך שנה וחצי. הליך הייצור שומר על היחידות באריזה שלא יידבקו אחד לשני, כך שאפשר בכל פעם לקחת רק מנה אישית, אם לא רוצים להכין את כל המוצר.
בין המוצרים תמצאו לזניה ירקות, לזניה פטריות, קנלוני ריקוטה ותרד, ניוקי תפוחי אדמה, עלי פסטה קפואים, רביולי גבינות ועשבי תיבול ועוד.
אנחנו ניסינו את הרביולי, כמו גם הקנלוני של החברה, והם ללא ספק טובים יותר ממרבית המוצרים המוכרים בישראל: מילוי בכמות יפה, בצק לא עבה מדי, וחומרי גלם טובים. זה אמנם לא משתווה למוצר ביתי, אבל רובנו גם כך לא מכינים בבית רביולי, כך שזו אופציה ראויה (מכיל גלוטן).
בשורה התחתונה: מומלץ למי שמחפש פסטה מוכנה להכנה מהירה.
11.9-99.9 שקלים. להשיג בטיב טעם ובמעדניות.
צילום אסף לוי

טעמים חדשים של חטיפי חלבון Allin מבית נאנו פוד
יש בשוק לא מעט חטיפי חלבון, אבל אלו החדשים שיצאו, הם מהטובים יותר שתמצאו בשוק. קודם כל, שימוש מועט מאוד בסוכר, הופך אותם ליותר בריאים מהמקובל, וגם הטעם שלהם מעודן יחסית.
הסדרה אמנם לא חדשה, אך אנו הכרנו אותה רק עכשיו, כאשר השיקו בה שני טעמים חדשים: בוטנים קרמל ודאבל שוקולד (הטעמים הוותיקים הם בננה, מאפין אוכמניות, קוקוס, ולאטה מקיאטו).
השילוב של הבוטנים והקרמל עובד מצוין, וגם שכבות השוקולד המרובות בחטיף השני מוצלחות. יחד עם 17.5 גרם חלבון בתוך חטיף שמשקלו 50 גרם, זו אחת האופציות המומלצות.
בשורה התחתונה: חפשו אותם בנקודת המכירה הקרובה אליכם.
12.9 שקלים ל-50 גרם. כשר חלבי באישור הרבנות הראשית לישראל. להשיג בחדרי כושר, רשתות הפארם ובתי טבע.
צילום אפרת אשל


ערמונים בוואקום של אינובשטן

חורף היא עונת הערמונים באירופה, אם כי בישראל תתקשו למצוא אותם באותה נדיבות. לכן, אופציה זו, החדשה יחסית על המדפים בישראל, היא דרך טובה לצרוך אותם.
מדובר בערמונים שעברו אידוי ואז קילוף, והם ארוזים באריזת וואקום. למעשה, בשתי אריזות וואקום של 200 גרם כל אחת, בתוך מארז אחד.
הליך הייצור, כך מבטיחים לנו, שומר על הערכים שלהם. את זה איננו יכולים לבדוק. אך ללא ספק הם טעימים מאוד, ובמובן זה טובים יותר ממה שאנו רגילים אליו בארץ.
בשורה התחתונה: מומלץ לכל חובבי הערמונים.
49.9 שקלים ל-400 גרם. כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף ובאישור הרבנות הראשית לישראל. להשיג בטיב טעם, עדן טבע מרקט, סטופמרקט, במעדניות, בבתי טבע ובחנויות מזון.
צילום דפנה בר שדה






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה