סנג’ובזה עליך ישראל: יקב צובה וטפרברג מציעים סנג’ובזה מבציר 2007

שני יקבים שהמרחק הפיזי ביניהם קטן: טפרברג וצובה, מציגים ממש באותו יום דוקא יין מזן פחות נפוץ בארצנו: הסנג’ובזה, האבא של הקיאנטי האיטלקי. זו הזדמנות לטעום ולהשוות יין זה משני טרוארים שונים: ההר של צובה ועמק אילון של טפרברג. שניהם במחירים שפויים.

יקב צובה: סנג’ובזה בציר 2007 מסדרת תל צובה
יקב צובה מציג את יין הסנג’ובזה מבציר 2007. יין אדום יבש, מיוצר מ-100% ענבי סנג’ובזה, בציר ספטמבר. היין יושן 14 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, והוא מאופיין בצבע אדום בורדו. ליין גוף אלגנטי וארומה מיוחדת של תותי שדה, פרחי סתיו, קרמל ועץ אלון. יין רך, פירותי עם סיומת נעימה.
מיין זה הופקו 2,000 בקבוקים המיועדים לשוק הישראלי.
היין כשר למהדרין בהשגחת רבנות מטה יהודה וכשרות בינלאומית OK.
המחיר כ- 55 ₪ 
להשיג את היין בחנויות היין המובחרות.

יקב טפרברג 1870:  סילבר סנג’ובזה 2007
יקב טפרברג 1870 מציע לקראת חג הפסח יין מענבי סנג’ובזה בניחוח איטלקי, המצטרף לסדרת סילבר (silver) של היקב.
יין הסנג’ובזה מתאפיין בגוף בינוני ורך המלווה בארומות פירותיות ופרחוניות המוענקות לו בין היתר בזכות אזור הגידול (טרואר), שמירה על פרוטוקול גידול קפדני של הענבים (השקיה, דישון ועוד), ותהליכי הייצור ביקב. 
היין שהה בחביות עץ אלון אמריקאיות (70%) וצרפתיות (30%) למשך כחצי שנה.
היין מאופיין בגוף בינוני ורך, באף עולות ארומות פרחוניות ופירותיות, כאשר ברקע תרומת עץ האלון מוסיפה מורכבות ליין.
מתאים לליווי מאכלים קלים ואיטלקיים כפסטות, גבינות ומנות קלות נוספות.
ניתן לצנן מעט לפני ההגשה ולהגיש בטמפרטורה של 18 מעלות. 
כשרות בד”צ עדה חרדית.
המחיר 45 ₪
להשיג בחנויות היין המובחרות ברחבי הארץ וברשת טיב טעם. 
 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה