סנגריה אדומה

מרכיבים2 מנות יין2 מנות סיידר2 טיפות מי סוכרמקל קינמוןחתיכות תפוח ותפוז 5 קוביות קרחאופן ההכנהלשקשק בשייקר 10 שניות ולהגיש בכוס קוקטייל ארוכה.לקשט בעיגול תפוז שלם.

מרכיבים
2 מנות יין
2 מנות סיידר
2 טיפות מי סוכר
מקל קינמון
חתיכות תפוח ותפוז
5 קוביות קרח

אופן ההכנה
לשקשק בשייקר 10 שניות ולהגיש בכוס קוקטייל ארוכה.
לקשט בעיגול תפוז שלם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר