רכיבים:
100 גר' כתף בקר מסדרת דקניקים החדשה של טירת צבי
1 טורטיה
שמן זית
רכיבי הצ'ימיצ'ורי:
3 כוסות עלי פטרוזיליה
כוס עלי כוסברה
1/2 כוס שמן זית
3 שיני שום
3 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
מעבדים הכל במעבד מזון עד למחית חלקה
סלט העגבניות:
1 עגבניה קלופה חתוכה לקוביות קטנות
1 פלפל אדום טרי חתוך לקוביות קטנות
1 בצל סגול קצוץ
1 כף עירית קצוצה
מלח
כף מיץ לימון
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הסלט.
להרכבת הסנדוויץ':
מורחים על הטורטיה שמן זית וקולים במחבת עד שהיא הופכת קריספית (כ-2 דק' כל צד).
מניחים על הטורטיה את הנקניק ומזליפים מעל רוטב צ'ימיצ'ורי.
מסדרים במרכז הטורטיה את סלט העגבניות.