fbpx

סנדוויץ' ארגנטינאי: טורטיה עם צ'מיצ'ורי וסלט עגבניות

רכיבים:100 גר' כתף בקר מסדרת דקניקים החדשה של טירת צבי1 טורטיהשמן זיתרכיבי הצ'ימיצ'ורי:3 כוסות עלי פטרוזיליהכוס עלי כוסברה1/2 כוס שמן זית3 שיני שום3 כפות מיץ לימוןאופן ההכנה:מעבדים הכל במעבד מזון עד למחית חלקהסלט העגבניות:1 עגבניה קלופה חתוכה לקוביות קטנות1 פלפל אדום טרי חתוך לקוביות קטנות1 בצל סגול קצוץ1 כף עירית קצוצהמלחכף מיץ לימון2 כפות שמן זיתאופן ההכנה:מערבבים את חומרי הסלט.להרכבת הסנדוויץ':מורחים על הטורטיה שמן זית וקולים במחבת עד שהיא הופכת קריספית (כ-2 דק' כל צד).מניחים על הטורטיה את הנקניק ומזליפים מעל רוטב צ'ימיצ'ורי.מסדרים במרכז הטורטיה את סלט העגבניות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים:
100 גר' כתף בקר מסדרת דקניקים החדשה של טירת צבי
1 טורטיה
שמן זית

רכיבי הצ'ימיצ'ורי:
3 כוסות עלי פטרוזיליה
כוס עלי כוסברה
1/2 כוס שמן זית
3 שיני שום
3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
מעבדים הכל במעבד מזון עד למחית חלקה

סלט העגבניות:

1 עגבניה קלופה חתוכה לקוביות קטנות
1 פלפל אדום טרי חתוך לקוביות קטנות
1 בצל סגול קצוץ
1 כף עירית קצוצה
מלח
כף מיץ לימון
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הסלט.

להרכבת הסנדוויץ':
מורחים על הטורטיה שמן זית וקולים במחבת עד שהיא הופכת קריספית (כ-2 דק' כל צד).
מניחים על הטורטיה את הנקניק ומזליפים מעל רוטב צ'ימיצ'ורי.
מסדרים במרכז הטורטיה את סלט העגבניות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר