סנדוויץ' ארגנטינאי: טורטיה עם צ'מיצ'ורי וסלט עגבניות

רכיבים:100 גר' כתף בקר מסדרת דקניקים החדשה של טירת צבי1 טורטיהשמן זיתרכיבי הצ'ימיצ'ורי:3 כוסות עלי פטרוזיליהכוס עלי כוסברה1/2 כוס שמן זית3 שיני שום3 כפות מיץ לימוןאופן ההכנה:מעבדים הכל במעבד מזון עד למחית חלקהסלט העגבניות:1 עגבניה קלופה חתוכה לקוביות קטנות1 פלפל אדום טרי חתוך לקוביות קטנות1 בצל סגול קצוץ1 כף עירית קצוצהמלחכף מיץ לימון2 כפות שמן זיתאופן ההכנה:מערבבים את חומרי הסלט.להרכבת הסנדוויץ':מורחים על הטורטיה שמן זית וקולים במחבת עד שהיא הופכת קריספית (כ-2 דק' כל צד).מניחים על הטורטיה את הנקניק ומזליפים מעל רוטב צ'ימיצ'ורי.מסדרים במרכז הטורטיה את סלט העגבניות.

רכיבים:
100 גר' כתף בקר מסדרת דקניקים החדשה של טירת צבי
1 טורטיה
שמן זית

רכיבי הצ'ימיצ'ורי:
3 כוסות עלי פטרוזיליה
כוס עלי כוסברה
1/2 כוס שמן זית
3 שיני שום
3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
מעבדים הכל במעבד מזון עד למחית חלקה

סלט העגבניות:

1 עגבניה קלופה חתוכה לקוביות קטנות
1 פלפל אדום טרי חתוך לקוביות קטנות
1 בצל סגול קצוץ
1 כף עירית קצוצה
מלח
כף מיץ לימון
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הסלט.

להרכבת הסנדוויץ':
מורחים על הטורטיה שמן זית וקולים במחבת עד שהיא הופכת קריספית (כ-2 דק' כל צד).
מניחים על הטורטיה את הנקניק ומזליפים מעל רוטב צ'ימיצ'ורי.
מסדרים במרכז הטורטיה את סלט העגבניות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר