סנדוויץ' ברזילאי: ראגו פיג'ואדה

חומרים:1 נקניקיית עגל טירת צבי חתוכה לקוביות50 גר' פסטרמה על גחלים של טירת צבי, חתוכה לרצועות50 גר' נקניק מעושן של טירת צבי חתוך לקוביות1 לחמניית שומשום גדולה2 כפות רסק עגבניות1/2 כוס שעועית שחורה מבושלת1 בצל סגול קצוץ1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות1/4 כפית כמוןמלחפלפל שחורשמן זיתאופן ההכנה:מטגנים את קוביות הבצל ב-2 כפות שמן זית.מוסיפים את הנקניקים והשעועית לטיגון נוסף של 5 דק'.מוסיפים את שאר החומרים וחצי כוס מים ומבשלים עד לאידוי הנוזלים.בוצעים את הלחמניה ודוחסים את התערובת החמה פנימה.

חומרים:
1 נקניקיית עגל טירת צבי חתוכה לקוביות
50 גר' פסטרמה על גחלים של טירת צבי, חתוכה לרצועות
50 גר' נקניק מעושן של טירת צבי חתוך לקוביות
1 לחמניית שומשום גדולה
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כוס שעועית שחורה מבושלת
1 בצל סגול קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
1/4 כפית כמון
מלח
פלפל שחור
שמן זית

אופן ההכנה:
מטגנים את קוביות הבצל ב-2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הנקניקים והשעועית לטיגון נוסף של 5 דק'.
מוסיפים את שאר החומרים וחצי כוס מים ומבשלים עד לאידוי הנוזלים.
בוצעים את הלחמניה ודוחסים את התערובת החמה פנימה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר