fbpx

סנדוויץ' ברזילאי: ראגו פיג'ואדה

חומרים:1 נקניקיית עגל טירת צבי חתוכה לקוביות50 גר' פסטרמה על גחלים של טירת צבי, חתוכה לרצועות50 גר' נקניק מעושן של טירת צבי חתוך לקוביות1 לחמניית שומשום גדולה2 כפות רסק עגבניות1/2 כוס שעועית שחורה מבושלת1 בצל סגול קצוץ1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות1/4 כפית כמוןמלחפלפל שחורשמן זיתאופן ההכנה:מטגנים את קוביות הבצל ב-2 כפות שמן זית.מוסיפים את הנקניקים והשעועית לטיגון נוסף של 5 דק'.מוסיפים את שאר החומרים וחצי כוס מים ומבשלים עד לאידוי הנוזלים.בוצעים את הלחמניה ודוחסים את התערובת החמה פנימה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 נקניקיית עגל טירת צבי חתוכה לקוביות
50 גר' פסטרמה על גחלים של טירת צבי, חתוכה לרצועות
50 גר' נקניק מעושן של טירת צבי חתוך לקוביות
1 לחמניית שומשום גדולה
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כוס שעועית שחורה מבושלת
1 בצל סגול קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
1/4 כפית כמון
מלח
פלפל שחור
שמן זית

אופן ההכנה:
מטגנים את קוביות הבצל ב-2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הנקניקים והשעועית לטיגון נוסף של 5 דק'.
מוסיפים את שאר החומרים וחצי כוס מים ומבשלים עד לאידוי הנוזלים.
בוצעים את הלחמניה ודוחסים את התערובת החמה פנימה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר