fbpx

סנדוויץ' חוף השנהב: פסטרמה דבש וצ'אטני בננות

חומרים לצ'אטני:1 בצל קצוץ דק1 בננה פרוסה2 כפות קוקוס טרי קצוץ1/2 כפית ג'ינגר1 כף כוסברה קצוצה1/4 כפית גרגירי כוסברה 1 כף חומץ תפוחיםמלח שמן זית1/4 כפית סוכראופן ההכנה:מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים את שאר החומרים לטיגון של עוד 4 דק'.חומרים לסנדוויץ:100 ג"ר פסטרמה דבש טירת צבי פרוסה1 לחם דגנים5 גבעולי בצל ירוק5 עלי חסה צעיריםאופן ההכנה:פורסים מלחם הדגנים 2 פרוסות ארוכות ומורחים את הצ'אטני.מניחים עלי חסה וגבעולי בצל ומוסיפים את פרוסות הפסטרמה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לצ'אטני:
1 בצל קצוץ דק
1 בננה פרוסה
2 כפות קוקוס טרי קצוץ
1/2 כפית ג'ינגר
1 כף כוסברה קצוצה
1/4 כפית גרגירי כוסברה
1 כף חומץ תפוחים
מלח
שמן זית
1/4 כפית סוכר

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים את שאר החומרים לטיגון של עוד 4 דק'.

חומרים לסנדוויץ:
100 ג"ר פסטרמה דבש טירת צבי פרוסה
1 לחם דגנים
5 גבעולי בצל ירוק
5 עלי חסה צעירים

אופן ההכנה:
פורסים מלחם הדגנים 2 פרוסות ארוכות ומורחים את הצ'אטני.
מניחים עלי חסה וגבעולי בצל ומוסיפים את פרוסות הפסטרמה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר