fbpx

סנדוויץ' ספרדי: רוטב ספרדי

חומרים:50 גר' סלמי סרוולד טירת צבי פרוס דק50 ג"ר פסטרמה הודו טירת צבי1 קרואסון גדול (פרווה) או לחילופין לחמניית 85 כפות רוטב ספרדי 1 ביצה עיןפלפל שחוראופן ההכנה רוטב ספרדי:רכיבים:2 ביציםכוס מים3 כפות שמןחצי כפית סוכרמיץ מלימון 12 כפיות קמחאופן ההכנה:טורפים את הביצים בסיר קטן ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שאר החומרים. מבשלים על אש קטנה עד שהרוטב הופך סמיך.מורידים מהאש ומקרריםאופן ההכנה הסנדוויץ':חותכים את הקרואסון ומורחים רוטב ספרדי על שני צדדיו.מניחים כמות נדיבה של נקניקים, את ביצת העין ומפזרים פלפל שחור.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
50 גר' סלמי סרוולד טירת צבי פרוס דק
50 ג"ר פסטרמה הודו טירת צבי
1 קרואסון גדול (פרווה) או לחילופין לחמניית 8
5 כפות רוטב ספרדי
1 ביצה עין
פלפל שחור

אופן ההכנה רוטב ספרדי:
רכיבים:
2 ביצים
כוס מים
3 כפות שמן
חצי כפית סוכר
מיץ מלימון 1
2 כפיות קמח

אופן ההכנה:
טורפים את הביצים בסיר קטן ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שאר החומרים.
מבשלים על אש קטנה עד שהרוטב הופך סמיך.
מורידים מהאש ומקררים

אופן ההכנה הסנדוויץ':
חותכים את הקרואסון ומורחים רוטב ספרדי על שני צדדיו.
מניחים כמות נדיבה של נקניקים, את ביצת העין ומפזרים פלפל שחור.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר