סנדוויץ' ספרדי: רוטב ספרדי

חומרים:50 גר' סלמי סרוולד טירת צבי פרוס דק50 ג"ר פסטרמה הודו טירת צבי1 קרואסון גדול (פרווה) או לחילופין לחמניית 85 כפות רוטב ספרדי 1 ביצה עיןפלפל שחוראופן ההכנה רוטב ספרדי:רכיבים:2 ביציםכוס מים3 כפות שמןחצי כפית סוכרמיץ מלימון 12 כפיות קמחאופן ההכנה:טורפים את הביצים בסיר קטן ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שאר החומרים. מבשלים על אש קטנה עד שהרוטב הופך סמיך.מורידים מהאש ומקרריםאופן ההכנה הסנדוויץ':חותכים את הקרואסון ומורחים רוטב ספרדי על שני צדדיו.מניחים כמות נדיבה של נקניקים, את ביצת העין ומפזרים פלפל שחור.

חומרים:
50 גר' סלמי סרוולד טירת צבי פרוס דק
50 ג"ר פסטרמה הודו טירת צבי
1 קרואסון גדול (פרווה) או לחילופין לחמניית 8
5 כפות רוטב ספרדי
1 ביצה עין
פלפל שחור

אופן ההכנה רוטב ספרדי:
רכיבים:
2 ביצים
כוס מים
3 כפות שמן
חצי כפית סוכר
מיץ מלימון 1
2 כפיות קמח

אופן ההכנה:
טורפים את הביצים בסיר קטן ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שאר החומרים.
מבשלים על אש קטנה עד שהרוטב הופך סמיך.
מורידים מהאש ומקררים

אופן ההכנה הסנדוויץ':
חותכים את הקרואסון ומורחים רוטב ספרדי על שני צדדיו.
מניחים כמות נדיבה של נקניקים, את ביצת העין ומפזרים פלפל שחור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר