fbpx

סנדוויץ' פורטוגלי: פירי פירי (חריף אש)

רכיבים:100 גר' פסטרמה פרגית טירת צבי חתוכה לרצועות1 לחמניה לבנה3 כפות רוטב פירי פיריצרור עלי רוקט1 בצל סגול פרוסו עגבניה קלופה, חתוכה לקוביות קטנות1 כף עלי פטרוזיליה קצוציםשמן זית מלחפלפל שחוראופן ההכנה:פותחים את הלחמניה ומורחים כף של רוטב פירי פירי.מחממים את המחבת עם כף שמן זית ומטגנים את הבצל כ- 5 דק'. מוסיפים את רצועות הפסטרמה לטיגון של עוד דקותיים. מוסיפים את קוביות העגבניה והפטרוזיליה הקצוצות ומתבלים במלח ופלפל.מניחים כמות נדיבה של רצועות פסטרמה ומוסיפים עלי רוקט.חומרים לרוטב פירי פירי (לכ- 3 סנדוויצ'ים):1/2 כוס שמן זית5 פלפלי חלפינו קצוצים4 פלפלים ירוקים חריפים2 כפות פפריקה מתוקה5 שיני שום3 כפות חומץ תפוחיםמלחאופן ההכנה:מטגנים את כל החומרים מלבד החומץ בשמן זית על אש קטנה כ- 10 דק' ומצננים.מוסיפים את החומץ ומערבבים למחית חלקה.בוזקים מלח.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים:
100 גר' פסטרמה פרגית טירת צבי חתוכה לרצועות
1 לחמניה לבנה
3 כפות רוטב פירי פירי
צרור עלי רוקט
1 בצל סגול פרוס
ו עגבניה קלופה, חתוכה לקוביות קטנות
1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים
שמן זית
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:
פותחים את הלחמניה ומורחים כף של רוטב פירי פירי.
מחממים את המחבת עם כף שמן זית ומטגנים את הבצל כ- 5 דק'.
מוסיפים את רצועות הפסטרמה לטיגון של עוד דקותיים.
מוסיפים את קוביות העגבניה והפטרוזיליה הקצוצות ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים כמות נדיבה של רצועות פסטרמה ומוסיפים עלי רוקט.

חומרים לרוטב פירי פירי (לכ- 3 סנדוויצ'ים):
1/2 כוס שמן זית
5 פלפלי חלפינו קצוצים
4 פלפלים ירוקים חריפים
2 כפות פפריקה מתוקה
5 שיני שום
3 כפות חומץ תפוחים
מלח

אופן ההכנה:
מטגנים את כל החומרים מלבד החומץ בשמן זית על אש קטנה כ- 10 דק' ומצננים.
מוסיפים את החומץ ומערבבים למחית חלקה.
בוזקים מלח.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר