מצרכים:
פסטרמה פרגיות של טירת צבי
1 באגט
50 גר' פטריות יער פרוסות
50 גר' פטריות שמפיניון פרוסות
50 גר' פטריות פורטבלו פרוסות
50 גר' פטריות שיטאקה
1 שן שום כתושה
1/2 כפית טימין
1 ראש חסה אייסברג
50 גר' עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
2 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
ממרח פטריות כמהין (או ממרח עגבניות מיובשות).
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית.
חותכים את הפטריות גס. פורסים את השום.
מקפיצים את השום עם הפטריות והעגבניות המיובשות.
מוסיפים טימין ומלח.
להרכבת הסנדוויץ':
פותחים את הבאגט לאורכו ומורחים את ממרח הכמהין.
מניחים על הממרח עלי חסה, ומעל העלים – בנדיבות – פרוסות של נקניק.
דוחסים פנימה את ראגו הפטריות.