סנדוויץ' צרפתי: באגט עם ראגו 4 פטריות ופסטרמה

מצרכים:פסטרמה פרגיות של טירת צבי1 באגט50 גר' פטריות יער פרוסות50 גר' פטריות שמפיניון פרוסות50 גר' פטריות פורטבלו פרוסות50 גר' פטריות שיטאקה1 שן שום כתושה1/2 כפית טימין1 ראש חסה אייסברג50 גר' עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות2 כפות שמן זית מלח לפי הטעםממרח פטריות כמהין (או ממרח עגבניות מיובשות).אופן ההכנה:מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית. חותכים את הפטריות גס. פורסים את השום. מקפיצים את השום עם הפטריות והעגבניות המיובשות. מוסיפים טימין ומלח.להרכבת הסנדוויץ':פותחים את הבאגט לאורכו ומורחים את ממרח הכמהין.מניחים על הממרח עלי חסה, ומעל העלים – בנדיבות – פרוסות של נקניק.דוחסים פנימה את ראגו הפטריות.

מצרכים:
פסטרמה פרגיות של טירת צבי
1 באגט
50 גר' פטריות יער פרוסות
50 גר' פטריות שמפיניון פרוסות
50 גר' פטריות פורטבלו פרוסות
50 גר' פטריות שיטאקה
1 שן שום כתושה
1/2 כפית טימין
1 ראש חסה אייסברג
50 גר' עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
2 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
ממרח פטריות כמהין (או ממרח עגבניות מיובשות).

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית.
חותכים את הפטריות גס. פורסים את השום.
מקפיצים את השום עם הפטריות והעגבניות המיובשות.
מוסיפים טימין ומלח.

להרכבת הסנדוויץ':
פותחים את הבאגט לאורכו ומורחים את ממרח הכמהין.
מניחים על הממרח עלי חסה, ומעל העלים – בנדיבות – פרוסות של נקניק.
דוחסים פנימה את ראגו הפטריות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר