סנדויצ'ים איכותיים

1. ממרח זיתים, עליו מניחים חופן נבטי אפלפיה, פרוסת אבוקדו, פרוסת עגבנייה דקה, מעט מלח ומיץ מלימון טרי. 2. חביתה, שני עלי בצל ירוק קצוצים דק ומלפפון חמוץ פרוס לרצועות ארוכות (אפשר להחליף את החביתה בפרוסות חציל). 3. על פרוסת הלחם למרוח חמאה או שמן זית, לשים: עלי חסה, פרוסת עגבנייה דקה ושתי פרוסות מלפפון ירוק ומעט בצל ירוק, פרוסות דקות מביצה חומה (חמינדוס) מעט מלח ומיץ מלימון טרי. 4. על הפרוסות למרוח מעט שמן זית, רצועות דקות של פלפל אדום קלוי מקולף ומתובל בלימון ומעט אורגנו ומלח. פרוסות גבינת עזים או צפתית. 5. להכין ממרח טחינה גולמית עם דבש וקקאו (או אבקת חרובים) שומשום קלוי ומעט לימון.

1. ממרח זיתים, עליו מניחים חופן נבטי אפלפיה, פרוסת אבוקדו, פרוסת עגבנייה דקה, מעט מלח ומיץ מלימון טרי.

2. חביתה, שני עלי בצל ירוק קצוצים דק ומלפפון חמוץ פרוס לרצועות ארוכות (אפשר להחליף את החביתה בפרוסות חציל).

3. על פרוסת הלחם למרוח חמאה או שמן זית, לשים: עלי חסה, פרוסת עגבנייה דקה ושתי פרוסות מלפפון ירוק ומעט בצל ירוק, פרוסות דקות מביצה חומה (חמינדוס) מעט מלח ומיץ מלימון טרי.

4. על הפרוסות למרוח מעט שמן זית, רצועות דקות של פלפל אדום קלוי מקולף ומתובל בלימון ומעט אורגנו ומלח. פרוסות גבינת עזים או צפתית.

5. להכין ממרח טחינה גולמית עם דבש וקקאו (או אבקת חרובים) שומשום קלוי ומעט לימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר