ספגטים חוגגת עשור לסניף שיכון דן בתל אביב עם 10 המנות המובילות של הרשת

רשת מסעדות 'ספגטים' הפעילה מזה שנים בתחום הקזו'אל דיינינג בארץ  כשסניפיה מלאים גם בימים אלה – ומתמחה במטבח האיטלקי המודרני, חוגגת עשור לסניף 'ספגטים' הממוקם בשיכון דן בתל אביב, אשר נפתח בדצמבר 1998.

לרגל חגיגות 10 השנים מציג סניף 'ספגטים' בשיכון דן את 10 המנות המובילות והפופולריות של הרשת בעשור האחרון, ומציע מגוון מבצעים שפורסמו  בעלון הטבות מיוחד.

מנות הפסטה שנבחרו להוביל את חגיגות ה-10 של הסניף הן:
בולגרו – פלפלים קלויים בשמן זית, שום , חומץ בלסמי, גבינת פטה ופטרוזילה.
בומביי – נתחוני חזה עוף ברוטב קארי חריף, תרד, בצל, כוסברה, בצל ירוק, שום ומעט שמנת.
פונגי – פטריות טריות, יין לבן, בצל, שמנת ואגוז מוסקט (עם או בלי בשר מעושן).
ריקוטה – עגבניות טריות, שום, עשבי תיבול, עלי תרד וגבינת ריקוטה.
אלפרדו – שמנת, יין לבן, אגוז מוסקט ופלפל שחור גרוס.
בולונייז – בשר טחון ברוטב עגבניות (עם או בלי מעט שמנת).
צ'ינזה – נתחוני חזה עוף, פטריות טריות, פלפלים, כרישה, שום ויין אדום.
פולו רוסו – נתחוני חזה עוף, שמן זית, בזיליקום, עגבניות טריות ושום.
מלנזנה – חצילים, עגבניות טריות, פלפלים, בזיליקום ושום.
ספינצ'י – עלי תרד, שמן זית, שום, גבינת פטה, יין לבן ובצל מאודה.
במנות בהן יש עוף ניתן להמיר אותו בטופו.

עלון ההטבות חולק לתושבי תל אביב, ובו 10 הטבות שונות הנושאות את הקונספט של חגיגות העשור בסניף, אותן ניתן לממש בסניף 'ספגטים' שיכון דן עד תום תקופת המבצע ב- 30.1.2009.
בין ההטבות:
– הנחה של 10 שקלים בהזמנת מנה עיקרית (תקף במשלוחים / TA)
– בקבוק יין ספגטים פיוז'ן אדום/לבן ב- 10 שקלים – בהזמנת מנה עיקרית
– מנה עיקרית שנייה (ספגטי/פיצה) ב– 10 שקלים
– קינוח ממגוון הקינוחים ב– 10 שקלים
– ארוחת 10 בריבועף ערב זוגי ב– 100 שקלים
– ארוחת ילדים (פיצה או ספגטי) ב- 10 שקלים
– מנה ראשונה ב– 10 שקלים, בהזמנת מנה עיקרית
– עיקרית עשירית חינם
– 10% הנחה על כל התפריט
 
כמו כן, הקופונים השונים יזכו את הלקוח באפשרות להשתתף בהגרלה נושאת פרסים:
פרס ראשון – חופשה זוגית במלון "אגמים"-ישרוטל באילת
פרס שני – שובר של 500 שקלים לרכישת מוצרי 'רסטרטו'
פרס שלישי – 10 שוברי מתנה זוגיים מתנת 'ספגטים' שיכון דן

ספגטים שיכון דן
רח' פנחס רוזן 72 תל אביב
טל. 03-6499420
כל השבוע 12:00-23:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה