ספגטיני עם מולים ושרימפס

החומרים:1 חבילה ספגטיני250 גר' בייבי שרימפס1/2 ק"ג צדפות שחורות מולים75 גר' חמאה1/4 כוס שמן זית1 וחצי כוס יין לבן יבש8 שיני שום חתוכות לפרוסותעלי פטרוזיליה קצוצים1 כף רסק עגבניותקורט סוכרמלח ופלפל שחוראופן ההכנה:ממיסים את החמאה בסיר על אש קטנה, ומוסיפים את שמן הזית והשום. מטגנים עד שהשום מתחיל לשנות מעט את צבעו, ומוסיפים לסיר את היין.כאשר היין רותח מוסיפים לתוכו את המולים והשרימפס, וכף אחת של רסק עגבניות.ממליחים ומפלפלים, ומוסיפים קורט של סוכר.אחרי 3 דקות מוסיפים לסיר את הפסטה שבושלה זה עתה, מפזרים מעל מעט צ'ילי גרוס, מערבבים על האש במשך דקה, ומעבירים לקערת הגשה.מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים מייד.ג'אקומו – יעקב פיאלקוב, www.giacommo.net

החומרים:
1 חבילה ספגטיני
250 גר' בייבי שרימפס
1/2 ק"ג צדפות שחורות מולים
75 גר' חמאה
1/4 כוס שמן זית
1 וחצי כוס יין לבן יבש
8 שיני שום חתוכות לפרוסות
עלי פטרוזיליה קצוצים
1 כף רסק עגבניות
קורט סוכר
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה בסיר על אש קטנה, ומוסיפים את שמן הזית והשום. מטגנים עד שהשום מתחיל לשנות מעט את צבעו, ומוסיפים לסיר את היין.
כאשר היין רותח מוסיפים לתוכו את המולים והשרימפס, וכף אחת של רסק עגבניות.
ממליחים ומפלפלים, ומוסיפים קורט של סוכר.
אחרי 3 דקות מוסיפים לסיר את הפסטה שבושלה זה עתה, מפזרים מעל מעט צ'ילי גרוס, מערבבים על האש במשך דקה, ומעבירים לקערת הגשה.
מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים מייד.


ג'אקומו – יעקב פיאלקוב, www.giacommo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר