מצרכים
180 גרם פסטה ספגטי
3 כפות שמן זית
4 סלייסים של פלפל צ'ילי אדום
עגבניות מיובשות
בזיליקום
שום
ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים ובחנויות תבלינים)
זיתי קלמטה
פטרוזיליה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.
פורסים 3 שיני שום.
חותכים לרצועות 3-4 יחידות עגבניות מיובשות (תלוי בגודל).
מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצ'ילי אדום.
מטגנים כחצי דקה.
מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה.
מקפיצים יחד מספר פעמים.
מוסיפים 3-4 כפות מים.
מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל.
הגשה
מקפיצים יחד ומגישים.
ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.