חומרים (ל-4 מנות):
חבילת ספגטי
1 בצל בינוני, קצוץ
3 שיני שום, קצוצות
6 עגבניות טריות (רצוי תמר)
½ מיכל שמנת מתוקה
מלח,פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט
20 יחידות זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים
אופן ההכנה:
את הספגטי הכינו לפי ההוראות על העטיפה.
מזהיבים את הבצל והשום הקצוצים במחבת, עם מעט שמן זית משובח.
חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות (אך לא קטנות מדי) ומוסיפים למחבת.
מוסיפים את התבלינים.
כשהעגבניות מתרככות (אך לא מדי) מוסיפים את השמנת והזיתים.
מנמיכים את האש ומוסיפים לספגטי החמים לאחר 5 דקות.