fbpx

ספגטי פומודורו אלה פנה

חומרים (ל-4 מנות):חבילת ספגטי1 בצל בינוני, קצוץ3 שיני שום, קצוצות6 עגבניות טריות (רצוי תמר)½ מיכל שמנת מתוקהמלח,פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט20 יחידות זיתי קלמטה מגולענים וקצוציםאופן ההכנה:את הספגטי הכינו לפי ההוראות על העטיפה.מזהיבים את הבצל והשום הקצוצים במחבת, עם מעט שמן זית משובח.חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות (אך לא קטנות מדי) ומוסיפים למחבת.מוסיפים את התבלינים.כשהעגבניות מתרככות (אך לא מדי) מוסיפים את השמנת והזיתים.מנמיכים את האש ומוסיפים לספגטי החמים לאחר 5 דקות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים (ל-4 מנות):
חבילת ספגטי
1 בצל בינוני, קצוץ
3 שיני שום, קצוצות
6 עגבניות טריות (רצוי תמר)
½ מיכל שמנת מתוקה
מלח,פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט
20 יחידות זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים

אופן ההכנה:
את הספגטי הכינו לפי ההוראות על העטיפה.
מזהיבים את הבצל והשום הקצוצים במחבת, עם מעט שמן זית משובח.
חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות (אך לא קטנות מדי) ומוסיפים למחבת.
מוסיפים את התבלינים.
כשהעגבניות מתרככות (אך לא מדי) מוסיפים את השמנת והזיתים.
מנמיכים את האש ומוסיפים לספגטי החמים לאחר 5 דקות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר