ספגטי ראגו ברווז ופירות יבשים

חומרים להכנת מנת רוטב ספגטי:1 יח' חזה ברוז (100 – 150 גר')3 כפות משמש יבש קצוץ דק3 כפות שזיץ יבש קצוץ דק2 כפות קוקוס יבש קצוץ דק2 כפות קוקוס יבש קצוץ דק 2 כפות צנוברים2 כפות חמאה / מרגרינה2 כוסות יין אדום – יבש1/2 כפית שום כתוש1 כף עירית קצוצה1 כוס ציר בקר (למי שיש) או 1 כוס מים3 כפות בצלצלי שאלוט קצוצים דק1 כף דבש1 כף גבינת פרמז'ן1/4 חבילת ספגטימלחפלפלאופן ההכנה:הכנת הברווז:חורצים עם סכין את השומן של הברווז ומניחים על מחבת כשהצד של השומן כלפי מטה.מטגנים 10 דקות על אש נמוכה בצד של העור ו- 3 דקות נוספות בצד השני.קוצצים דק ומניחים בצד. הכנת הרוטב:מטגנים את בצלי השאלוט עם חצי מכמות החמאה/המרגרינה ואת הפירות היבשים כ – 5 דקות. מוסיפים שום, צנוברים וממשיכים לטגן.מוסיפים את הדבש, היין האדום ומבשלים 5 דקות על אש גבוהה.מוסיפים ציר בקר (או כוס מים) ומצמצמים את הרוטב עד אשר יסמיך. מתבלים במלח ופלפל.במקביל לרוטב מבשלים הספגטי במים רותחים עם מעט מלח.אופן הגשה:כשהרוטב מגיע לסמיכות הרצויה מכבים את האש, מוסיפים את רצועות הברווז והספגטי, מוסיפים את שארית החמאה ומערבבים היטב.מקשטים בעירית קצוצה ופרמז'ן.

חומרים להכנת מנת רוטב ספגטי:
1 יח' חזה ברוז (100 – 150 גר')
3 כפות משמש יבש קצוץ דק
3 כפות שזיץ יבש קצוץ דק
2 כפות קוקוס יבש קצוץ דק
2 כפות קוקוס יבש קצוץ דק
2 כפות צנוברים
2 כפות חמאה / מרגרינה
2 כוסות יין אדום – יבש
1/2 כפית שום כתוש
1 כף עירית קצוצה
1 כוס ציר בקר (למי שיש) או 1 כוס מים
3 כפות בצלצלי שאלוט קצוצים דק
1 כף דבש
1 כף גבינת פרמז'ן
1/4 חבילת ספגטי
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
הכנת הברווז:
חורצים עם סכין את השומן של הברווז ומניחים על מחבת כשהצד של השומן כלפי מטה.
מטגנים 10 דקות על אש נמוכה בצד של העור ו- 3 דקות נוספות בצד השני.
קוצצים דק ומניחים בצד.

הכנת הרוטב:
מטגנים את בצלי השאלוט עם חצי מכמות החמאה/המרגרינה ואת הפירות היבשים כ – 5 דקות.
מוסיפים שום, צנוברים וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הדבש, היין האדום ומבשלים 5 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים ציר בקר (או כוס מים) ומצמצמים את הרוטב עד אשר יסמיך.
מתבלים במלח ופלפל.
במקביל לרוטב מבשלים הספגטי במים רותחים עם מעט מלח.

אופן הגשה:
כשהרוטב מגיע לסמיכות הרצויה מכבים את האש, מוסיפים את רצועות הברווז והספגטי, מוסיפים את שארית החמאה ומערבבים היטב.
מקשטים בעירית קצוצה ופרמז'ן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר