ספגטי MEAT BALL

 

זמן הכנה: 40 דקות כולל בישול

חומרים:
1 חבילת ספגטי – לבישול במים עם מעט מלח ושמן זית

להכנת הקציצות:

500 גר' בשר טחון
1 בצל לבן קצוץ
1 כף פירורי לחם
עלי בזיליקום קצוצים – לפי הטעם
מלח

לרוטב העגבניות:
1 קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
1 שן שום כתושה
2 כפות שמן זית
1 כוס מים
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
קציצות
מערבבים בקערה את הבשר הטחון, הבזיליקום, פירורי לחם ובצל.
מכינים מהתערובות כדורים בגודל אחיד.
רוטב
מחממים סיר ויוצקים לתוכו שמן זית ואת העגבניות.
מתבלים את התערובת בשום ומלח.
תוך כדי ערבוב מבשלים את העגבניות ונותנים להן להתרכך כ- 5 דקות.
מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר את המים.
את הקציצות שהכנו מוסיפים בעדינות לתוך הסיר.
תהליך הבישול נמשך כ- 30 דקות.
רגע לפני סיום מוסיפים את הספגטי המבושל ומערבבים היטב.

צילום: יעל צור






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה